Mobuko'nun Aşkı 3

Japonca
Orijinal Ülke:
Japonya

2023 397. kitabı
Bu iki şapşik arkadaşları sayesinde bazı şeylerin daha çok farkına varıyor. Diğer ciltte buluşmak için tekrar sözleşmişlerdi ama ikisi de utangaç olduğu için ve bu duyguları tam bilemedikleri için birbirlerine iki ay boyunca mesaj atmadılar. Ve sonrasında buluştular, sonunda duygularını itiraf edecekler gibiydiler bakalım.
2024 89. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2024 04:36
Manga gerçekten aşırı güzel ilerliyor. :D Bu seride iki âşık çiftimiz bir şeyler geç olmadan birbirlerine karşı duydukları hissi itiraf etmek istiyorlar. Ama öncesinde her iki taraf da duygularıyla yüzleşip gerçekten sevdiklerinden emin oluyorlar. Hayat geçici ve yarın öbür gün başımıza ne geleceği belli olmuyor. Bu sebeple Mobuko iş arkadaşının tavsiyesi üzerine epey bir düşünüp İrie ile nasıl olmak istediğini belirliyor. Zihninde istediği şekilde bir anı canlandırıyor ardından anıdan çıkıyor ve kararını veriyor. Diyor ki: "Ben sevdiğim kişi için özel olmak istiyorum." Sevdiği kişi için nasıl özel oluyor biliyor musunuz? Elini tutarak. Evet, sadece Elini tutarak. Mobuko İrie'nin elini tutabilmek istiyor ve elini tutmak bile onun için özel biri olduğunu anlatmak demek. Bu ne kadar da saf ve masum bir sevgi böyle..? Bu seride de randevuya çıkıyor ve birbirlerine itirafta bulunmak istiyorlar ancak o kadar çekinip korkuyorlar ki, yapamıyorlar. Seri sonunda yine randevulaşıp bitiriyorlar. Umarım bir sonraki seride artık itiraflar gelir. :D
Alıntı
2025 136. kitabı
Okunma: 14 Mart 2025 12:15
3. Kitabımız, en heyecanlı son olan bu cilt diye düşünüyorum diğer ciltlerde fikrim değişebilir belki ama favorim şu an 3. Cilt oldu sade basit anlaşılır olayların da yavaş yavaş anlatıldığı için hikayeyi daha iyi anlıyorsunuz.
2023 41. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2023 20:16
Ben bu mangaya aşığım arkadaşlar. Her şeyiyle çok tatlı çok masum ve narin. Günümüzde geçen aşk konulu eserleri çok sevmem ama bu çok başka bir şey. Aşkın saf halini tanımlamamı isteseniz bu mangayı söylerdim.
2023 90. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2023 21:11
Çok tatlı iç ısıtan bir aşk hikayesi. Kafa dinlendirmek için birebir. Drama yok, tartışma yok, olaylar yavaş yavaş ilerliyor, en çok da bu yanını seviyorum. Benim comfort manga serim diyebilirim. Basit bir şeyler okumak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca bu cildin sonu çok heyecanlı bitti. Hemen diğer cilde geçiyorum. Umarım diğer ciltler de hızlıca Türkçe'ye çevirilir.
2025 70. kitabı
Mobuko ve İrie'nin buluşmasının üzerinden iki ay geçmiştir. İkisi de birbirlerine karşı duygularını söyleyememiştir. Sinemada buluşmalarından iki ay sonra hayvanat bahçesine gitmeye karar veriler. Üçüncü cilt de güzeldi. Okumanızı tavsiye ederim.