Manhattan, #2

İngilizce
E-kitap

2021 192. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2021 13:17
Yazarın aslında ilk olarak 2 kitaplık White House serisini okuyup bayıldım buraya yenı eklendı onunda incelemesını yazıcam :D Bu okudugum 3.cü romanı ve evet kalemi dili nefis kadının akıp gidiyor diğer seri muhteşemdi ama erotizm ve seks olayı buna göre 2 tık daha softtu . Bu roman okurken bildiğin dumanlar tüttürüyor nasıl yazmış kadın inanılmaz :D Bu kadar erotik ağırlıklı seks üstüne romanı avam hale getirmeden yazabilmek yetenek bu işte . Bu roman 3 kitaplık Manhattan adlı serinin 2.ci kitabı aslında konular ve kişiler hafıf baglantılı ama tek okunabılıyor . Sara Davies 28 yaşında New York'ta yaşıyor hayatı boyunca dans etmiş hatta New York Dans Akademısı'ne katılmış. Hayali Broadway'de dans etmek ancak ağır bir yaralanma geçirince dans olayını beklemeye alıyor ve Four Seasons Hotel'de iki yakayı bir araya getirmek için kapıcı olarak çalışıyor. Bir akşam Sara, daha sonra otelinde misafir olduğunu öğrendiği çok yakışıklı bir yabancıyla taksiyi paylaşır. Akıllara durgunluk veren bir gecelik ilişkiyi paylaşıyorlar yazar adamı o kadar inanılmaz anlatıyor ki adama sizde bayılıyorsunuz bakın :D Neyse Sara adamı aklından çıkaramıyor zaten bu tip bir sey yapan bır kadın değil. İşten çıkarılınca adama ulaşma umudu hiç kalmıyor yaşadığını unutulmaz bir hatıra olarak saklıyor ama başka kimse ile olmakta istemiyor . Ian Ford ünlü bir film yapımcısı olarak tutkusunu , hayatındaki gerçek sorunlardan uzaklaştıran bir dikkat dağınıklığı seviyesine taşıyan bir işkolik . Ayrıca karısını kendisini aldatırken yakaladığı için devam eden bir boşanma davasının içinde . Birkaç ay sonra Sara Ian'ın büyükannesi için köpek gezdiricisi olarak çalışıyorken yolları tekrar kesişir .Sara ayrıca kendi giyim markasını kurmak üzere olan oda arkadaşı için yarı zamanlı çalışıyor. Broadway'de
MogulKaty Evans · 20185 okunma