Monster (Gone #7)

Michael Grant
17 Ekim 2017
Katherine Tegen Books
Orijinal Adı:
Monster (Monster #1), (Gone #7)
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2023 14. kitabı
Okunma: 17 Temmuz 2023 22:58
İlk kez okuduğum bir yazar . Kitap tam anlamıyla fantastik maceraları içinde barındırıyor.Yazarin "Yoklar"adlı serisi de varmış. Bu kitapta seriden oluşuyor.Canavar serinin ilk kitabı. Fantastik bilimkurgu severlerin zevkle okuyacağı film tadında bir kitap. Bir meteoritin Perdido Beach'e düşmesiyle kasabanın büyük kısmı yok oluyor. Fanusun içinde sıkışan bir grup çocuk tehlikeli güçlere sahip oluyor ve mücadele tamda burada başlıyor. Ben beğendim ikinci kitabını da alıp okuyacağım büyük ihtimalle Bazı kitaplar edebi açıdan insana birşey katmaz belki ama en azından okurken keyif alıp hayal dünyamızı genişletebilir.
CanavarMichael Grant · Artemis Yayınları · 202012 okunma

Michael GrantYazar · 11 kitap
Grant, askeri bir ailede büyüdü, beş eyaletteki on okula ve Fransa'daki üç okula devam etti. Yazar oldu, çünkü "onu belirli bir yere bağlamayan birkaç işten biriydi. 14 eyalette neredeyse 50 evde yaşadı. Kitaplarından birinin arka kapağına göre: Karısı Katherine Applegate, iki çocuğu ve çok fazla evcil hayvanıyla birlikte Kaliforniya'da yaşıyor. Yoklar (Gone) serisi en çok satan romanıdır.