Morpheus' Flüstern

Independently Published
Almanya
Almanca

Katharina FreyYazar · 0 kitap
Katharina Frey, günlük hayatta büyülü olanı arayan herkes için öyküler yazıyor. Onun kalbi kentsel fanteziye atıyor: bizimkine benzeyen, ancak gizli güçler ve olağanüstü yetenekler sayesinde gerçekten heyecan verici hale gelen dünyalara. O, okuyucuda iyi bir duygu bırakan hikayeler anlatmak istiyor. Eserlerinde "sadece dram olsun diye dram" bulamazsınız. Bunun yerine, birbirine güvenen ve bir bütün olarak hareket eden çiftlere odaklanıyor. Katharina Frey'in eserlerinde, duygularından emin olan ve tam da bu nedenle birlikte kendilerini aşarak büyük başarılara imza atan kahramanlar bulacaksınız – bu başarılar otantik, anlaşılabilir ve derin bir duygusal bağla gerçekleşiyor. Katharina "gerçek hayatta" teknik bir meslekte çalışıyor. Her gün çok çeşitli insanlarla kurduğu iş birliği, hikâyelerini bu kadar canlı kılan kişilerarası nüanslar için ona sürekli yeni fikirler veriyor. Kalpleri ısıtan ve duygusal çıkmazlardan uzak, heyecan verici maceralar arayan herkes, Katharina Frey'in dünyalarında aradığını bulacaktır.