Muslera

Peta Kitap Yayıncılık
9786256197275
Sıralamalar

2025 109. kitabı
Selamlarr @petakitap 'tan Fernando Muslera ile geldim size. Muslera'nın kariyerine daha yakından tanıklık etmek ister misiniz Galatasaray taraftarlarının ilgiyle okuyacağı bir kitap. Üstelik ayraç ve poster hediyeli. Kitap sadece Muslera'nın kariyerini değil karakterini, mücadele ruhunu ve spora kattığı anlamı da ele alıyor. Başarılarla dolu bir yolculuk... Çocuk yaşta başlıyor futbol yolculuğu. 11 yaşında genç yeteneklerin keşfedildiği bir kulübe katılıyor. Kaleciliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Azim ve kararlılıkla ilerliyor. Sahaya erkenden geliyor ve sonrasında bireysel olarak çalışmalarına devam ediyor. 17 yaşında daha büyük bir kulüp olan Nacionel'e geçiyor. Sonrasında da Lazio... Lazio'daki başarısıyla Türkiye'de de dikkat çekiyor. 2011 yıllarında Galatasaray'a transfer oluyor. Bir sürü başarılar elde ediyor. Kitapta Fenerbahçe maçları, Trabzonspor maçları, Dünya kupası, yaşadığı sakatlıklar gibi bir sürü detay da yer alıyor. Muslera'yı daha yakından tanımak isteyenler için harika bir kitap "Galatasaray'ın büyüklüğünü ve tarihini biliyordum. Yeni bir meydan okuma arıyordum ve bu fırsat benim için mükemmeldi. Taraftarların tutkusu beni çok etkiledi." @petakitap serpil #muslera #galatasaray
MusleraCan Eren · Peta Kitap Yayıncılık · 20251 okunma