Boşanma Sürecini Çocuklar İçin Kolaylaştıran Ebeveynlik Uygulamaları

Orijinal Adı:
Putting Children First

2021 6. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2021 19:40
Boşanma düşüncesi taşıyan veya bu süreci yaşayan ebeveynler için çocukların duygu ve düşüncelerini anlama noktasında oldukça yararlı olduğunu düşündüğüm bir kitap. Yazar, çocukların gelişim dönemlerini ifade ederken sadece bilgi safhasında kalmamış; aynı zamanda değişim noktasında nelerin yapılabileceğine ilişkin, ebeveynlere 'kaliteli ebeveyn' kapsamında perspektif sunmuş.
Önce ÇocuklarJoAnne Pedro Carroll · Doğan Kitap · 201314 okunma

JoAnne Pedro CarrollYazar · 1 kitap
Dr. JoAnne Pedro-Carroll klinik psikolog, yazar, konuşmacı ve yedi çocuk ve üvey çocuk annesi olduğunu. O kendi inisiyatifiyle, Susam Sokağı bir danışmanı Küçük Çocukları, Büyük Zorluklar: Boşanma ve ayrılık ve boşanma ile ilgili askeri ailelere ulaşmak için Susam Sokağı ve Gaziler İdaresi ile yeni bir girişim devreye girer. Onun büyük tutkusu çocuklar ve aileler hayatta ve eşlik ve ayırma, boşanma ve yeniden evlenme izleyin büyük geçişler sonrasında gelişirler yardımcı oluyor. Onun kitabı, Çocuk İlk koymak: Çocuklara Yardım Ebeveynlik Stratejileri Kanıtlanmış Boşanma yoluyla Thrive (Avery / Penguen, 2010) bir araştırma bolluk ve binlerce çocuklarla-tüm araştırma ve klinik deneyim üç yıl boyunca edinilen bilgelik dayalı ses tavsiyelerde bulunur netlik ve gerçek şefkat ile teklif etti. Dr. Pedro-Carroll, çocuk ve boşanma konusunda bir otorite olarak uluslararası tanınır. O düzenli o psikoloji, hukuk ve arabuluculuk alanlarında profesyoneller adresleri ABD, Hollanda, İtalya, Türkiye ve diğer ülkelerde, büyük konferanslarda konuşmacı olarak görünür. O çocukların ve ailelerin alanında politika ve uygulamalarını geliştirmek, ulusal panellere hizmet vermiştir. O ebeveynlik ve boşanma konusunda davetli uzman olarak brifingler de Kongre ve Beyaz Saray personelinin üyelerini ele almıştır. O yurtdışında ABD ve birçok danışma kurullarında görev ve düzenli boşanma, çocuk ruh sağlığı, esneklik ve ebeveynlik ile ilgili konularda üniversiteler, okullar, mahkemeler ve sağlık kurumları ile danışır etti. Profesyoneller için forumlar aracılığıyla ona bilgi paylaşmak için onun çabaları ile birlikte, organizasyonlar ebeveyn öğretmen ve konferanslar için atölye çalışmaları, Dr. Pedro-Carroll sağlıklı ilişkiler teşvik adamış onu özel klinik uygulamada çocuklar ve aileler ile çalışmaya devam ediyor, ve o olarak hizmet vermektedir işbirlikçi hukuk çocuk uzmanı. 2008 1984 yılından itibaren, o Rochester Üniversitesi'nde psikoloji ve psikiyatri öğretim pozisyonlarında ve Rochester Çocuk Enstitüsü, New York Kıdemli Araştırmacı oldu. Orada, o, ACT-For Children (Çocukları Geçiş yoluyla Yardım) mahkeme onayladı ebeveyn-eğitim programı kurucuları. O da kurulmuş ve Boşanma Müdahale Programı (CODIP) Children of yönetti. Birkaç ulusal kuruluşlar arası çocuklar için örnek bir program olarak Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bölümü Program Mükemmellik Ödülü, Ulusal Ruh Sağlığı Derneği Lela Rowland Ödülü ve alıntıyı: Her programlar yaygın dahil beğeni, kazandık. CODIP başka dünyada Kanada, Avustralya, Almanya, Güney Afrika, Hollanda benimsenen programlar için model olarak seçilen ve edilmiştir. Kariyerinin başlarında, Dr Pedro-Carroll Erken Periyodik Tarama, Tanı ve Tedavi programları ortak yönetmenliğini ve Cincinnati Sosyal Becerileri Geliştirme Programının Denetleme Psikolog (OH) Sağlık Bakanlığı olarak görev yaptı. Dr. Pedro-Carroll aldı başlıca meslek onur uzun bir liste arasında şunlar yer alır: Amerikan Psikoloji Derneği - Kamu Görevlileri Üstün Katkı Ödülü Amerikan Psikoloji Derneği - Fellow Aile ve Uzlaştırma Mahkemeleri Birliği - Değerli Araştırma Ödülü Genesee Valley Psikolojik Derneği - Üstün Psikolog Ödülü Daily Record (Rochester) - Nathaniel Ödülü (adalet sisteminde olağanüstü hizmet için) Koymak Önce Çocuklar Ulusal Ebeveynlik Yayınlar Ödülleri'nde bir Nappa Altın Ödülü aldı Dr. Pedro-Carroll doktora kazandı ve MA klinik psikoloji Rochester Üniversitesi ve M.Ed. dan derece hem summa cum laude Cincinnati Üniversitesi'nden BS.