Zerzavan ve Zamansallık

Serkan Günel
2021
Efsus Yayınları

2022 11. kitabı
"İnsanoğlu başka dünyalar, başka uygarlıklar bulmak için yola düşmüştü ama karanlık geçitlerde gizli bölmelerden oluşan kendi öz labirentini tanımamış kendi mühürlediği kapıların ardında neler yattığını bulup çıkaramamıştı " Stanislav Lew. Selam arkadaşlar‍️ Bugün sizlere bilim kurgu tarzı bir kitap ile geldim. Açıkcası okuması benim için zor oldu. Çünkü bilmediğim bilim terimleri çok fazla idi. Fakat kitap bilim-kurgu sevenler için muazzam bir ziyafet vereceği aşikar. Bu romanda Orphion evreninde teknoloji karşısında benliklerini korumaya çalışan bir grubun insan kalabilme mücadelesine şahit oluyoruz. Düşüncelerimizi ve zihnimizi yöneterek, sonsuz iktidarı için insanın değişmesi gerekiyor idi değişen insanlık bilimin tekelinde olan bir evrende kök zihinin dünyasında yer alabilecek mi? Ben kitabı beğendim yalnız beni bu kitapta en çok zorlayan kısım yazı puntosunun küçük olması oldu. Kesinlikle bilim - kurgu ve zamansallık meraklıları için enfes bir kitap kesinlikle tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar ‍️
ORPH-10Serkan Günel · Efsus Yayınları · 20216 okunma
2022 19. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2022 19:33
Tam da bilimkurgu severlerin beğeneceği bir kitap önerisiyle geldim. Benim içinse okuması gerçekten çok zor oldu. Aslımda bilimkurgu kiyapları severim. Ama bu kitapta o kadar fazla terim, o kadar fazla karakter vardı ki kitaba ve konuya girmekte çok zorlandım. Tam konuyu anladım dedim kitap bitti. Puntonun küçük olması ve sanırım baskıdan kaynaklı gölgeli bir şekilde basılması da okumayı zorlaştırıyor açıkçası
ORPH-10Serkan Günel · Efsus Yayınları · 20216 okunma