Oyuncak Araba

Okunma
Beğeni
1.970
Görüntülenme
“Ne kadar yazarsam yazayım hep bir yazılmamış kalıyor seninle ilgili.Sonu gelmez bir satırın hala ilk harfleri olmana şaşıyorum çoğu zaman.Çoğu zaman senli hayallerden, irtifa kaybeden bir uçak acısıyla uyanıyorum. Kim çözebilir ki bu rüyanın tanımlarını? Her uyandığımda, aminle sona eren bir duanın rüyasından, tüm dinler sıra sıra boğazıma diziliyor.Hepsinde besmele senle başlıyor.Bir tanrısal yakarışın ilhamı gibi giriyorsun kimi zaman yüreğime.Oysa sen bir yakarış değil Tanrı’nın ta kendisi olmalısın.Olmalısın ki, inanayım yaratılmış her şey kadar güzelliğine,olmalısın ki bu kadar değersiz oluşumun anlamını daha kolay algılayayım, sana hissedilene göre.”
268 sayfa

Ferhat Atik
Ferhat AtikYazar · 9 kitap
Ferhat Atik (d. 11 Ağustos 1971, Kıbrıs) birçok kitap,roman,kısa film, belgesel ve uzun metraj sinema filmi olan bir Türk yazar,senarist ve yönetmendir.Yazar, occupy filmmakers ve occupy writers aktivistidir. Ekonomi, edebiyat ve sinema alanlarında doktora seviyesinde eğitimler almıştır. Çok sayıda gazete,dergi ve uluslararası yazım grubunda makaleleri ve araştırmaları yayımlanmıştır. Romanlarında Flaubert Ekolü temsilcilerinden olan yazar,İtalya, Hindistan,Türkiye Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs'ta tanınan ve çalışmaları gösterime girmiş bir çok kısa film ve filmin de senarist, yönetmen ve yapımcılığını üstlenmiştir.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.