Beacon Caddesi Kızları 7

Sıralamalar

Parti Heyecanı
·300 syf.·
2023 5. kitabı
Cidden kitaba bayıldım ama keşke devamı da olsaydı. Sonunda çocuklar dışarı çıkıyorlar dama oynamak için. Ben daha önceki kitaplarını okumadım bu yedinci kitaptı (serideki) onun için charlotte'ın shopie'ya yazdığı mektubu anlayamadım keşke daha önceki kitapları da okusaydım. Kitapta biraz aşk var. Ama abartılacak kadar da değil kitabı okuyacaklara şimdiden keyifli bir okuma diliyorum :))))
Parti HeyecanıAnnie Bryant · Beyaz Balina Yayınları · 201143 okunma
2023 7. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2023 12:36
Kitap akıcılık vardı lakin konusu aynıydı yani sürekli bir konu üzerinde takılı kalınmış gibiydi. Karakterler güzeldi anlatımı güzeldi ama bazı şeyler çok saçma geldi kulağıma mesela Parti'ye gitmediği için üzülmek bana göre saçma bunun dışında beğendim tavsiye ederdim
Parti HeyecanıAnnie Bryant · Beyaz Balina Yayınları · 201143 okunma

Annie BryantYazar · 12 kitap
Anita Jane Bryant (25 Mart 1940 doğumlu) Amerikalı bir şarkıcı, eski Bayan Oklahoma güzellik yarışmasında birincili ve Florida Narenciye Komisyonu (portakal suyu satan) eski marka elçisi. 1950'lerin sonu ve 1960'ların başında Amerika Birleşik Devletleri'nde Top 40 şutunda dört sırada yer aldı. Bunların arasında "Gül Gülleri" de vardı ve bu rakamlar grafiklerde 5'e ulaştı. Bryant daha sonra eşcinsel hakların açık sözlü muhalifi ve 1977 "Çocuklarımızı Koruyun" adlı kampanyasıyla cinsel yönelime dayalı ayrımcılığı yasaklayan Florida'nın Dade İlçesinde yerel bir talimatın yürürlükten kaldırılmasına karar verildi. Bu katılım göstermelik işinde popülaritesini ve kariyerine önemli ölçüde zarar verdi.