Merhaba arkadaşlar şöyle güzel bir kitapla daha sizlerleyim. Öncelikle bana kitabını imzlayıp hediye eden @ceyhan_han 'a çok teşekkür ederim. Bu kitap insanı duygu seline boğuyor. Normalde böyle acıklı hikayeleri okumayı tercih etmiyorum ama bu kitap okundukça okunası geliyor. Özellikle son yerinde yapma yazar, etme yazar diye yakınsamda kaçınılmaz bir sonla karşılaşmak şaşırtmadı ama üzdü. Herkes gibi bende her şeyin iyi sonla bitmesini isteyen biriyim. Bu yüzden bir puan kırdım. Biraz spoiler vermiş olabilirim ama yapacak bir şey yok. Zeynep ve Ege'nin aşkına sizleride davet ediyorum.
"Kalbindeki bu hengame bir yana dursun, ne yapıp edip Zeynep ile tanışmak istiyordu Ege. Onun gözlerinin içine bakmak istiyordu gözleri. Onun sesiyle doldurmak istiyordu kulaklarını. Olur da ona gülümserse, güneşin yerine onun gülüşünü koymak ve güneşi ikinci plana atmak istiyordu."
'Bilmiyorum farkında mısınız ama sizin kalplerinize aşk yağmuru çişelemeye başlamış. Bunun sağnağa dönüşmesi yakındır' dedi Mehmet.
Aşk yağmuru...Bu söz çok hoşuna gitmişti Ege'nin. Hazırdı o yağmurun altında sırılsıklam olmaya.'