Peanuts: Volume Two #1

Ağustos 2012
Kaboom Yayınları
İngilizce

Puan vermedi
“Snoopy ve Charlie Brown gibi karakterleriyle bilinen "PEANUTS", 2000 yılına kadar 50 yıl boyunca gazetelerde yayınlanan bir çizgi romandır. Bu, 1950 ile 1959 yılları arasında yayınlanan eserlerden seçilmiş en iyi eserlerin bir koleksiyonudur.” Karakterlerin felsefi bakış açılarıyla söylediği dizeler sevimli ve etkileyici. Size beklenmedik farkındalıklar ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak hayat ipuçları verecekler.
Peanuts: Volume Two #1Charles M. Schulz · Kaboom Yayınları · 201220 okunma
2022 85. kitabı
Kitap Charlie Brown'un güneş kremi sürüp sürmeme arasında gelmesi ve sürmektense t-shirt giymeyi tercih etmeyi planlamasıyla başlıyor. Güneş kremi sürecek kimseniz yoksa t-shirtle durmak gerekiyormuş demek ki teşekkürler Charlie Brown. The book begins with Charlie Brown torn between whether to wear sunscreen and plans to wear a t-shirt rather than wear it. If you don't have anyone to apply sunscreen to, it means you have to stop with a t-shirt, thank you Charlie Brown.
Peanuts: Volume Two #1Charles M. Schulz · Kaboom Yayınları · 201220 okunma

Charles M. SchulzYazar · 50 kitap
Charles Monroe Schulz (26 Kasım 1922 – 12 Şubat 2000), ABD'li çizer ve animatör. Özellikle yayınlanan Comic Strip serisi çizgi filmleri, Peanuts ve ünlü çizgi köpek kahraman Snoopy 'nin yaratıcısıdır; Schulz; kolon kanserine bağlı kalp yetmezliği sonucu nedeniyle 77 yaşında ölmüştür