Pembe Koltuk

Lora Yayınevi
9786258195880
Sıralamalar

2024 51. kitabı
PEMBE KOLTUK ELİF GÜLER 153 SAYFA Karşılık beklediğim tek şey senin ömrümde ikametin. 14 öyküden oluşan güzel bir kitap eşlik etti bana dün ve şimdi yorum zamanı. Pek çok duygu barındırıyor bu kısa hikayeler. Aşk, ihanet, dostluk, fedakarlık, hasret kısacası insana dair herşey. Bazılarına polisiye esintiler serpiştirerek tüm bu duygu yoğunluğunun yanına küçük heyecanlarda eklemiş sevgili Elif hanım. Köprü Emanet Kadın Kalbi Kirli Para Çul Çürüten Rukiye Görünenin Ardı Kayıp Yıllar Tahtaboş Becayiş Meçhul Ses Yalova Hatıratı Parmaklar Pembe Koltuk, bu güzel kitapta bana eşlik eden öykü başlıkları. İçlerinde en çok Erdal'ın aklını başından alan aşk acısının anlatıldığı "Rukiye" ve şehit olan eşinin ardından nefes alamayan bir kadının sevgisinin büyüklüğünü anlatan "Tahtaboş" u sevdim. Hüznün ağırlıkta olduğu hikayelerin arasında "Yalova Hatıratı" ise oldukça gülümsetti. Öykü sever dostlara tavsiyemdir. Anlatımı akıcı, dili sade bu öyküler ve Elif hanımın kalemi ile tanışın. Yazarımıza da teşekkür ediyorum. Yolunuz açık, okurunuz bol olsun. Kadınlar birbirine ocak, birbirine sığınak. Düşman değil, güvenli liman olurlar birbirine ancak. LÜTFEN KİTAP OKUYALIM!!!
Pembe KoltukElif Güler · Lora Yayınevi · 20223 okunma
Puan vermedi·153 syf.·
2024 2. kitabı
Aslında bugüne kadar okumayı tercih etmemiştim öykü kitabı okumayı ama bu kitabı okuyup bitirince çok pişman oldum. Ne güzel bir kitaptı böyle... Her bir öykü beni sarıp sarmaladi zaten. Adı gibi güzel, akıcı bir kitaptı. Kirli para hikayesinin verdiği ders, Rukiye' nin hikayesi, Gulderen'in herseye rahmet azmi, tahtaboş'un hüznü veni çok etkiledi ve digerleri. Herkese şiddetle tavsiye eser, yazarımıza da bu güzel kitabı bizle tanıştırdığı için çok teşekkür ederim.
Pembe KoltukElif Güler · Lora Yayınevi · 20223 okunma