(Indecent Proposals #2)

15 Nisan 2022
İngilizce
Türler:

2022 377. kitabı
Kitap okuduğum cidden gayet iyi Domme Sub kitaplarından biri sanırım . Yazar gayet doğal akıcı abartısız bir dinamik yaratmış çiftin arasında . Kate Pasternak baskın sağlam kişiliğe sahip çalışkan bir kadın. Yıllarca kendi başının çaresine bakmaya alışmış geçmişte yaşadığı kötü koşullardan ders almış .Çocukluğu anne babasının sıfır alakası ve büyük yoksulluk içinde büyüyerek geçmiş . Tam Amerika'nın white thrash denen kitlesi karavanlarda yaşayan her biri ayrı leşlikte aile üyeleri eğitim yok falan . Kız bu aileden azmedip kendini kurtarmış tırnakları ile kazımış resmen . Mikhail Volkov Domovoy Technologies'in milyarder sahibi ve CEO'su. Rusya'da yetimhaneye bırakılmış onunda aile yok oda çalışarak didinerek zekası ile hayatını değiştirmiş bir adam . Yüksek lisans bitirip Amerika'ya göç etmiş ve yarattığı programlar sayesinde imparatorluk kurmuş . Yani her iki ana karakterin aslında geçmişleri çok nahoş . kate Mikhail'in şirketinde çalışıyor ve bir gün şirkette denk geliyorlar kıvılcımlar yaktı ortalığı resmen . Adam kadından manyak etkileniyor hatun son derece kontrollü acayip bir şey . Mikhail kısa ilişkiler yaşayan geçmişi yüzünden duygusal travmalı olduğunu düşünen bir adam . Seks ilişkilerinde kontrol edilmeyi seviyor yani bir Domme ihtiyacı var bunda para ile tek gecelik vs şekilde karşılıyor . Fakat Kate ile bu olay o kadar doğal oluyor ki anlama yapıyorlar ve ilişkileri başlıyor . Mikhail en başından beri yatak odasında itaatkar olduğu konusunda dürüsttü . Ben dinamiklerini çok güzel ve doğal buldum sonunda aşk işin içine girdi tabi . Bazı kabullenme zorlukları yaşandı ve olay çözüldü :)) Mikhail hayatının sonuna kadar kendisi için en muhteşem Domem 'ye eşi olarak sahip oldu :))) Kate'in Mikhail'e patronluk taslaması inanılmazdı. Her birinin
Preferential TreatmentHeather Guerre · 02 okunma

Heather GuerreYazar · 1 kitap
Heather Guerre writes sexy-sweet fantasy, sci-fi, and contemporary romances. A hopeless romantic and an unapologetic nerd, Heather loves everything to do with romance, aliens, shifters, monsters, magic, and outer space.