Kayıp Rota 3

Eksik Parça Yayınları
Sıralamalar

2025 3. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2025 23:47
Okuduğum en güzel kurgulardan birisi olabilir. Sürükleyicliği ve zengin karakter yelpazesine sahip olmasına rağmen hiçbir karaktere yabancı kalmayıp hepsini tanımak, onlarla engin denizlerde yolculuğa çıkmak harikaydı. Kitabın sonundaki o huzurlu havayı iliklerime kadar hissettim. Kesinlikle harika bir kitaptı tavsiye edilir. :)
Pruva NetaÖzgen Biçgin · Eksik Parça Yayınları · 202230 okunma
Dünyayı yutan dalgalar ve merhamet
2025 30. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2025 19:09
Öncelikle 2.kitap aksiyon konusunda daha fazlaydı. Okurken 2.kitaptaki o gerilimi aradım.Kaptan Vitaly'nin bazen merhametin ağır sonuçları olduğunu anlaması kesinlikle alınması gereken derslerden biriydi. Ekibin birbiriyle uyumu ve düşmanlar sağlam bir kurgu ve akıcı bir yazım tarzı. Etkileyici ve kesinlikle okunası bir seriydi. Konu ile alakalı söylemek istediğim bir çok olgu var ancak spoiler vermek istemiyorum. Sadece takıldığım kısımdan bahsedeceğim. Brianne ve Andriy ile geçen zaman aralığında fabrika içinde ekiple ilgili bir bilgi verilmemesi eksik kalmış gibiydi. En azından bir kısa bölüm olabilirdi. Ekibin kendinde değilken orada ne yaptıklarıyla alakalı, çalışma durumunu okumak isterdim. Bu kısım okuyucunun hayal gücüne bırakılmış belli ki. Okuyacak olanlara keyifli okumalar dilerim. Pruva Neta
Pruva NetaÖzgen Biçgin · Eksik Parça Yayınları · 202230 okunma

Özgen BiçginYazar · 4 kitap
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2006 yılında mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Edebiyat konusunda kişisel ilgisi nedeniyle, edebiyat öğretmeni olan babasından düzyazı ve şiir üzerine eğitim alan Biçgin; ilk romanı olan Kayıp Rota ile 7. Gio Ödüllerinde (2019) Roman Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür. Ayrıca çeşitli şiir yarışmalarından aldığı dereceler bulunmaktadır. Kayıp Rota (2018, Eksik Parça Yayınları) Kayıp Rota Üçlemesi’nin birinci kitabı, Mavi Tuzak (2020, Eksik Parça Yayınları) ise serinin ikinci kitabıdır. Roman çalışmalarına devam etmektedir. Hâlen Ankara’da ikamet eden Özgen Biçgin evli ve bir çocuk babasıdır.