Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama
Beğeni
Gösterim
Yazar:
Atıl Samancıoğlu
Kitap, dünyanın 170 ülkesinde 250.000’den fazla öğrenciye yazılım ve siber güvenlik eğitimleri veren Atıl Samancıoğlu tarafından kaleme alındı. Python günümüzde en çok kullanılan ve en sevilen programlama dillerinden bir tanesi. Güçlü, hızlı, esnek ve birçok alanda kullanılabilen bir dil olmasının yanı sıra öğrenmesi oldukça kolay. Bu kitabın amacı da Python’ın temellerini ve aynı zamanda Siber Güvenlik, Web Geliştirme, Arayüz Geliştirme, Veri Bilimi gibi alanlardaki kullanımlarını okuyuculara en iyi şekilde sunmak. Kitapta öğrendiğimiz tüm kodları pratik yaparak, örnek programlar yazarak, sınavlar olarak, uygulamalar yaparak pekiştireceğiz. Bu kitapta yazılanları uygulayabilmek için önceden herhangi bir yazılım bilgisi sahibi olmanıza gerek yok. Eğer programlamaya ilk defa adım atıyorsanız hiç problem değil. Tamamen sıfırdan başlayan, anlatımıyla sizi en ince detaylara kadar taşımayı hedefleyen bu kitapta, aradığınızı bulacaksınız. (Tanıtım Bülteninden)
520 sayfa (14 sa. 44 dk.) · Unikod
520 syf.
Kitabı okudu
2021 2. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2021 21:24
Yazılım öğrenin diyenlere uydum. Kitap adından anlaşılacağı üzere sıfırdan başlayıp ilerliyorsunuz. Atıl hocanın Udemy'de olan eğitimleri de tavsiyemdir.
Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama
Atıl Samancıoğlu · Unikod · 2020
7 okunma
Yazar · 1 kitap
Kitaplar
Python Sıfırdan Uzmanlığa Prog...
İleri