Quantum King Series 1

Independently published
İngilizce

2023 181. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2023 13:48
İnceleme yazmak için biraz bekledim önce kafamı toplamam lazımdı :D Öncelikle bu yazar efsane adamı çok merak ediyorum daha önce bir serisini okuyup abandone olmuştum . Bambaşka kafalarda yazıyor ve okurken sizin beyin yanıyor tabi .Fakat baştan diyorum herkese göre değil bu kitaplar .Neyse buradan tanıştığım sevdiğim bir arkadaşımla adama takıntılıyız hemen konuşabiliyorum yoksa içimde patlayacak :D Malum insan delirdiği kitaplarla ilgili kritik yapmayı seviyor . The Quantum Kings adlı 7 kitap olacak serinin ilk kitabı kendileri şimdilik ilk ikisi çıkmış durumda devamı gelecek . İlk kitabı okuduğumda aslında bu serinin Royal Bastards MC adlı serisi ile bağlantılı olduğunu fark ettim bence mutlaka önce o seri okunmalı . O yüzden durdum ikinci kitabı okumadım ara ara Royal Bastards MC serisini okuyup sonra bunun ikincisini okumayı düşünüyorum . Konuyu genel olarak yazacam Harlow adlı manyak zeki bir bilim adamı bir nevi yapay zekalı askerleri masumları korumak için yaratıyor .Bunlar robot değil inanılmaz yaratıklar yapay ama devamlı gelişen deneyimle iyice kusursuz hale gelen yaratıklar .Bunlar bir nevi Adem ve bu askerlere kadın lazım eş lazım seks ve duygusal bağlılık yani Eve bütünlüklerini tamamlamak için . Böylece adamların bağı yani ruh eşleri olacak .Bunun için bir kiliseden ahlak prensip vicdan her şeyi düzgün rahibe kadınlar seçiliyor getiriliyor . Önce 2 kadın geldi bilgilendirildiler ve bu sırada ana beyin gibi olan liderleri Legend Solomon Boxley (Quantum) ve Isla eşleştiler. Kitaplar bu şekil eşleşmeler ve daha derin bir konu ile devam edecek belli . Bu yazarın olayı sizi manyak bir konunun içine alıp koyuyor sonra başlıyor ters köşelere inanılmaz bakın . Bu noktada diğer askerler gelen rahibeler Royal Bastards mc den gelen farklı eşleşmeler yapan
Quantum KingsLucian Bane · Independently published · 02 okunma

Lucian BaneYazar · 23 kitap
I’m a husband and author, and I may be a little religious about both. I like writing hot sex and encapsulating it in the delicate white silk of devotion, commitment, and psychotic obsession.