Prey Drive #2

Kayleigh King
İngilizce

2026 21. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2026 15:04
Prey Drive adlı duet paranormal shapeshifter tarz içinde oldukça iyi bir seriydi .Fakat ilk sıkıntım öncelikle çok rahat tek 400-500 civarı bir kitap olması lazımken gereksiz iki kitap olması . İkinci sıkıntım ifade tarzı kötü değil fakat aşırı tekrar eden ve uzun süren grift povlar bu şekil olunca boğuntu yaratıyor bence . Christine Feehan okuyanlar varsa tam onun tarzı bakın . Ben iki kitaba toplam inceleme yazayım dedim . Noa annesinin ölümü ile vasiyetine uygun 8 sene önce sürgün edildikleri Fallamhain Sürüsü topraklarına gidiyor . Ve orada eski liderin öldüğünü ve oğlunun yeni lider olduğunu görüyor . Ve tam adamın nişanlısı oradayken kendisinin eşi olduğunu anlayıp farkında olmadan adamın kendi eşi olduğunu ilan ediyor . Ki bu o ortam için büyük felaket ortalık karışıyor kız hemen kaçıp yaşadığı yere dönüyor . Ren lider olarak 6 ay önce babasından aldığı konumu yeni oturtuyor .Bu arada sürünün dişi omega' ları yok oluyor sırf bunun için pek sevmediği bir sürünün kızı ile nişan ilan etmiş durumda . Noa'nın yaptığından sonra nişanlısının onuru için gidip Noa'yı rezil edip reddetmesi lazım ve bunu yapıyor mecbur . Bu arada Ren devamlı rüyalarında bir kadını yani aslında eşini görüyor ama net değil . Problem bu reddediş Noa'nın vücudunun yavaş yavaş ölümü demek . Kızın annesi dehşet güçlü bir cadıymış kız kurt ama kurt ortada yok ve yeteneklerini kimse bilmiyor . Oda kurtlar cadılar ile kurdukları bir yerde omega'ları kurtarıp hayata döndürüyorlar . Bir noktada bunlar gerçekten birbirlerinin eşi olduğunu anladı fakat tonla çetrefilli durum var . Bir yandan kız yavaş yavaş ölüyor adamın eş olarak kızı alıp ısırması lazım . Aksiyon dram aşk gerçekten gayet hareketli giden bir duet ama işte aşırı bayık uzun iç monologlar maalesef sekteye uğratmış seriyi . Tüm
RawKayleigh King · Kayleigh King · 20267 okunma

Kayleigh KingYazar · 0 kitap
USA Today Bestselling author Kayleigh King is a writer of contemporary and paranormal romance. She creates love stories that will stick with you, almost like they’re haunting you. She’s a Diet Coke and cold brew addict, sharing music is her love language, and she seriously lacks a filter. Anything she thinks, she usually says. And if she doesn’t say it, her facial expressions will say it for her. Currently residing in Denver Colorado, you’ll never find her on a snowboard since she avoids the snow like the plague. Want to chat about books, music, or life in general? Make sure you join her Facebook reader group and follow her on Instagram. Her DMs are always open to her readers.