Yiğenim sayesinde baya bir geçmişe gitmek nasip oldu diyelim. Çocukluğumuzun, ilk okumaya başladığımız zamanların efsanelerini tekrar okumak güzel oldu. Kitaptan çok o dönemleri anımsamak büyük bir haz oldu.
Robin HoodJ. Walker McSpadden · MK Publications · 2016141 okunma
uzun süre sonra ingilizce kitap okumaya dönmek iyi geldi. kitabın orijinalini okumadığım için olay örgüsünün nasıl aktarıldığını yorumlayamam ama böylesine ince bir kitaba göre yeterli olduğunu düşünüyorum. seviyeniz a1se durmadan elinizde sözlükle gezmeniz gerekebilir bazı kelimeler orta seviye fakat a2 veya üstüyseniz bir oturuşta hızlıca bitirebileceğiniz zevkli bir kitap
Robin HoodJ. Walker McSpadden · MK Publications · 2016141 okunma
Hayatımda üzülerek söylüyorum ki okumaya başlayıp bitirdiğim ilk İngilizce kitaptı. Devamı gelecek çünkü zevkliymiş. Güzel sade bir dil zaten a1 seviye. Bir sürü de kelime kaptım.Sonunda baya duygulandım lan hikaye mikaye ama insanı acayip hissettiriyor. Robin Hood kraldır gerisi yalan dolandır
This is my first English story book. That's why this book is valuable to me. The end of the book was sad.But i like it. You can read it with pleasure:))