Saçtaki Tuz

2009
Hayy kitap

2024 20. kitabı
Okunma: 16 Eylül 2024 22:13
Özellikle tavsiye eder miyim? Veya asıl soru şu 8 defa ödül alacak bir macera kitabı gerçekten bu 8 ödülü hakediyor mu? Çocuklar için iyi bir macera kitabı olup desport bir baba, baba sözünden çıkamayan anne ve bu anne baba sayesinde gemiye macera açılan başkarakterimiz Charlotte Doyle ve bu karakterimizle birlikte gemide kötü bir kaptan , isyancı bir tayfa ve başlarda isyancı tayfadan nefret edip gücün yanında olan ve sonra yanlışları görüp iyi kötü ayrımını yapmaya başladıktan sonra isyancı tayfa ile işbilirliği yapar ve gerçeği görerek karaya yanaşır.. Peki eve geldiğinde değişime uğrayıp denizciliğin tadına varan biri çocukta olsa evinde mi kalır yoksa geriye dönüp macerasına atılır mı? Okuyup sizler göreceksiniz içinde yer yer beğendiğim hoşuma giden bölümler olsada genel anlamda güzel diyemeyeceğim.. ama bu söz çok hoş bir gemi hangi rüzgarı bulursa ona yelken açar.. ve okyanusun ortasında bazen hiç esinti olmaz, bazen de fırtına kopar..
Saçtaki TuzAvi · Hayy kitap · 200911 okunma

AviYazar · 1 kitap
Avi, Çocuk & Gençlik, Edebiyat, Masallar kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Badem, Balıkların Bununla Ne İlgisi Var?, Kekik, Saçtaki Tuz olarak sayılabilir. Avi kitapları; Hayy kitap aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Avi tarafından yazılan son kitap "Balıkların Bununla Ne İlgisi Var?", Hayykitap tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.