Sigma Sin #1

Independently Published
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
Sıralamalar

Karanlık Romantizm okumayı sevmiyorsanız sizlik değil:))
2025 173. kitabı
Merhabalarr ♡ Uzun zamandır okumak istediğim ve okuma listemde de olan bir kitabın yorumuyla geldim<3 Yazarın daha önce başka serisini de okuduğum için kalemine az çok aşinayım ama ilk kez okuyacaklar için kısa bir uyarı yazarın bu serisinde karanlık romatizm ve bdsm olayları bol bol içeriyor. Bu tarz şeyleri okumayı sevmiyorsanı bu kitap sizlik değil:) Yorumuma gelecek olursak Bdsm diye yazılıp bdsm ve karanlık romatizmle alakası bile olmayan kitaplarda sonra bu kitabı okumak iyi geldii. Burada normalik aramayın çünkü iki karakterimiz de normal değil. Violet karanlık şeyler arzulayan ama bununla hala yüzleşemeyen biri Saint (diğer adını yazmıyorum çünkü kitabın başında Saint'in kim olduğu belirtilmemiş spoi olmasın:) ) ise onu bu yönüyle yüzleştirip açığa çıkaran kişi oluyor. Kitapta son bölüme kadar av-avcı durumu devam ediyor ve ikisi de bunu seviyor. Saint her ne kadar duygusuz ve kimseyi önemseyen biri olarak yazılsa bile konu Violet olunca içinden korumacı, sahiplenici biri çıkıyor ve bunu kitapta fazlasıyla görüyoruz. Violet ise Saintle karanlık tarafını keşfeden ve zamanla bunu kabul eden biri. İkisi arasındaki ilişki çarpık olsa bile ikisini okumak keyifliydi. Manyak ve sınırları olmayan bir çift ama karanlık romantizm denince sınır denen şeyi pekte beklemeyin:) Genel olarak ben kitabı da karakterleri de sevdim ve okurkende keyif aldım. Şimdi en merak ettiğim karakterlerden biri olan Declan'ın kitabını okuyacağım ve umarım o kitabı da bu kitap kadar severim๑⁠♡⁠⌓
SaintEva Simmons · Independently Published · 20242 okunma

Eva SimmonsYazar · 0 kitap
Eva Simmons, karanlık çağdaş ve gotik fantastik aşk romanları yazıyor. Yirmiyi aşkın kitabı yayınlanmış olan Eva, sürekli yeni dünyalar yaratıyor ve hepsinde anti-kahramana aşık oluyor. ​Eva, hikayeler uydurmadığı veya eline geçen her kitabı okumadığı zamanlarda, ailesiyle vakit geçirirken, yeni bir tablo çizerken veya World of Warcraft'ta bir elf olarak oynarken bulunabilir. Eva şu anda ailesiyle birlikte Orta Batı'da kendi mutlu sonunu yaşıyor.