Sızlayan Öyküler

Dorlion Yayınevi
Türler:

2020 23. kitabı
Okunma: 23 Mart 2020 20:54
#SARA #VeliBayrak #okudumbitti . . . Birbirinden muhteşem öykülere yer veren yazarımızı tebrik ederim. . . . 24 başlıktan oluşan muhteşem öykülerle bir arada oluyoruz. . . . Geçen okuduğum kitaba göre bu kitap biraz daha hüzünlüydü. . . . Yazarın kalemi akıcı ve etkileyiciydi. . . . Atıştırmalık yemek yeriz ya bu kitapta atıştırmalık gibi çabuk bitti. . . Dinlendirici ve empati dolu bir kitap idi. . . . Yazarımızı yürekten tebrik ederim. @veli.bayrak.1 kalemine ve yüreğine sağlık ️
2024 67. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2024 00:00
Kitabın adı: Sara (sızlayan öyküler) Yazarın adı Veli Bayrak Sayfa sayısı:128 Bu kitabımız yürek sızlatan öykülerden oluşuyor. Omuzu kalın Hüseyin 'in öyküsü mü,Sarı İbrahim'in öyküsü mü,yoksulluktan değil varsıllıktan utananların öyküsü mü, oğlunu cezaevinde ziyaret edemeyen ananın Ankara Kalesicndeki hüzünlü öyküsü mü desem hangi hüzünlü öyküyü anlatsam bilemedim . Ben yazmayayım siz kitabı alıp okuyun.
2024 124. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2024 12:04
Kitabın adı:Sara (Sızlayan Öyküler) Yazarın adı:Veli Bayrak Sayfa sayısı:128 Kısa kısa öykülerden oluşuyor. Ne öyküler var Yürek burkuyor ne öyküler Can yakıyor. Ne öyküler var insanı insanlıktan çıkarıyor. Öykülerden birinde kahramanımız Noel baba oluyor. Geliyor bir işyerinin önünde bağırıyor çağırıyor müşteri gelsin diye. Sonra bir adam gelir hemşehrim sen nerelisin diye sorar. Kahramanımız doğrucu Davut ya Sivas der. Adamda alay edercesine Sivas'a Noel Babamı çıkarmış . Aşık çıkar şair çıkar demiş . Kahramanımız da bunları dinledikten sonra sen nerelisin der adam Malatya deyince bunlar bana 150 lira verdi Noel baba oldum sen 500 lira ver Malatya'daki bahçende Kaysı ağacı olayım der. İşte böyle can yakan öyküler....

Veli BayrakYazar · 10 kitap
Şair, mizah yazarı olan Veli Bayrak, Sivas Kangal doğumludur. BirGün Gazetesi, Evrensel Gazetesi, Demokrat Haber ve Özgür Medya'da köşe yazıları yazmakta olan yazarın anı, roman, şiir, öykü üzerine kitapları yayımlanmıştır.