"Yapmak istediğin şeyi düşünüp bir adım atma cesareti gösterirsen emin ol evren sana çok daha fazlasını gönderecektir."
Bilimkurgu/ distopya sevenler burada mı?
Eğer bilimkurgu seviyorsanız ya da bu türde daha önce okuma yapmadım diyorsanız size güzel bir öneri ile geldim.
@s.beyzaa_ tarafından yazılan @orionebulagenc tarafından basılan Sarya kitabının incelemesine hemen geçelim.
Dünya'daki tüm kaynaklar hor kullanıldığından dolayı tükenmek üzere ve yaşam standartları gittikçe düşmektedir. Artık insanların yeni yaşam alanlarına ve kaynaklara ihtiyacı vardır.
Peki yeni bir dünya arayışına girilse, yaşanılabilir o dünya bulunabilir mi?
NASA, yaptığı araştırmalarla böyle bir dünyanın varlığını ortaya koysa da deneyimlemeden kesinleşmeyeceğini belirtmiştir. Bundan dolayı yaşamın var olduğunu ön gördüğü bu gezegenin keşfi için çoğunluğunun gönüllü olarak katıldığı gençlerden oluşan 300 kişilik bir grup kurulur.
Sarya'da zorlu aile koşullarından bir kurtuluş olarak düşündüğü bu yolculuğa gönüllü olarak katılır. Her bireyin katılma sebebi oldukça farklıdır.
Peki yeni ve bilinmeyen bir gezegende her şeyin mükemmel olmasını bekleyebilir miyiz?
İnsanlığın olduğu çoğu yerde huzur bulmak maalesef oldukça zordur. Bu grup içerisinde de yaşanacak güç ve liderlik kavgaları, üstünlük çabaları ve çıkar kavgaları kendini göstermeye başlayacaktır.
Bir taraftan da Sarya ve arkadaşları kendilerini sırlar, gizemler ve bambaşka bir fantastik evrenin içinde bulurlar ve çok geçmeden bu evrenin gerçek yüzüyle karşılaşacaklardır.
Bu fantastik evrende yaşadıkları olaylarla verdikleri türlü mücadeleler olacaktır ve hepsinin ortak amacı:
Dünyayı kurtarmak..
Öncelikle giriş kitabı için oldukça heyecan vericiydi karakterler çok iyi açıklanmış, evren ve içeriğin amacı oldukça