SEO World

7 Ocak 2023
Independently published
İngilizce

Ömer FidanYazar · 0 kitap
Ömer Fidan, bilimin kesinliği ile insan ruhunun belirsizliğini aynı metinde buluşturan, çağdaş edebiyatın çok katmanlı seslerinden biridir. 1985 yılında İstanbul Kadıköy’de doğan Fidan, analitik düşünce yapısını Kimya eğitimiyle şekillendirirken; insan, toplum ve ahlak üzerine derin sorgulamalarını Sosyoloji alanındaki çalışmalarıyla beslemektedir. Uzun yıllar dijital yayıncılık, dijital pazarlama ve SEO üzerine ürettiği eserlerle geniş bir okur kitlesine ulaşan Fidan, ilk kurgusal romanı Beni Taşıyamazdın ile edebiyat dünyasına güçlü ve cesur bir adım atıyor. Bu roman, bireysel travmaların toplumsal vicdanla çarpıştığı noktada; suçluluk, yüzleşme ve ahlaki seçimler etrafında örülen yüksek gerilimli bir psikolojik anlatı sunuyor. Fidan, yalnızca hikâye anlatan bir yazar değil; modern dünyanın dijital ve gerçek yüzleri arasındaki çatlağı dikkatle gözlemleyen bir düşünürdür. Teknoloji, insan davranışı ve görünmeyen baskılar, romanlarında arka planda sessiz ama etkili bir karaktere dönüşür. 2021 yılından bu yana gönüllü Google Ürün Uzmanı olarak sürdürdüğü çalışmaları, teknoloji–insan ilişkisine dair bakışını canlı ve güncel tutmaktadır. Yazılarını ve düşünsel üretimini kişisel blogu GundemBizim.com üzerinden de paylaşan Ömer Fidan, yazarlık serüvenini doğduğu şehir İstanbul’da sürdürmektedir.