Ağustos 2020
İzan Yayıncılık

·212 syf.·
2020 3. kitabı
İmla hatalarını görmezden gelip yorum yapıyorum... Güven problemi olanların okuması konusunda tereddütlüyüm ama hikaye beklenmedik bir sonla karşılıyor okuyucuyu... Çocuk istismarına karşı hassasiyeti olanların ve hala masum bir kalp taşıyanların okuması gereken bir kitap belki de... Kalemine sağlık Feyza 2 ayda anca okudum kitabı ama bu benim tembelliğim.
SesFeyza Demir · İzan Yayıncılık · 202011 okunma

Feyza DemirYazar · 2 kitap
1998 yılından bu yana özel okullarda görev yapmaktadır. Uzun yıllar TED İstanbul Koleji bünyesinde çalıştıktan sonra, 2019 yılından itibaren kariyerine Koç Okulu'nda devam etmektedir. Özellikle ilkokuldan ortaokula geçiş sürecindeki (3, 4 ve 5. sınıf) öğrencilerle çalışmaktadır. Temel hedefi, çocukların branş dersi olarak yeni tanıştıkları matematiği sevmelerini sağlamak ve "bu konu hayatta ne işime yarayacak?" sorusuna yanıt vermektir. Teknolojinin yanı sıra somut öğretim materyallerinin kullanımına önem veren "otantik matematik" yaklaşımını benimser. Matematiğin futbol, müzik, yemek tarifleri gibi hayatın her alanında var olduğunu savunur.