Side Hustle

İngilizce
Türler:

2022 160. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2022 17:14
Dawson Family adlı aile serisinin 3.cü kitabı kendileri hoş akıcı çerezlik kitaplardan . Scarlet hasta babasına ve hapishanedeki kız kardeşine destek olmak için küçük çaplı dolandırıcılık işleri yapan çok güzel bir hatun . Aile geçmişi çok kötü annesi uyuşturucudan ölmüş kız kardeşi soyguna karıştığı için hapiste baba para az olduğu için çok kötü bir bakım evinde kızın bok gibi bir hayatı var . Dadılık için iş görüşmesine gittiğinde çok zengin bir eve dadı olacağını orada hırsızlık yapabileceğini düşünüyor . Fakat aslında iş görüşmesi yapan hatun erkek kardeşi Wes için dadı tutuyor Scarlet bunu tam anlamadan anlaşmayı kabul ediyor. Scarlet işi için Amerika'nın orta ve iyi gelirlilerinin olduğu biblo gibi evler suç oranı düşük kasabasına varıyor . Fakat geldiğinde dolandırabileceği bir çift için değil çok şirin dört yaşındaki bir oğlan ve bekar bir baba için çalışacağını öğrenir. Wes 'in yardıma ihtiyacı var zira yerel şerif pozisyonu için kampanya yürütmek için zamanını boşaltması lazım . Bu sebeple kız kardeşinin bir dadı bulma konusundaki teklifini kabul ediyor . Wes liseden sonra evlendiği sevgilisi çocukları doğunca 2 ay sonra bunları terk edip gittiği için 4 senedir oğlu ile yalnız yaşıyor . Yavrum benim kapı gibi yakışıklı akıllı çok düzgün bir adam zaten tüm aile çok tatlı seri tüm aileyi anlatıyor . Tabı Scarlet adama çocuğa ortama adamın ailesine her şeye bayılıyor kim bayılmaz . Wes ile aralarında yakınlaşma başlıyor sonunda sevgili oluyorlar ama cart diye olmadı yavaş yavaş ilerledi . Kız mesela ailesini anlattı adama çok akıllıca bence sadece tam yaptıklarını anlatamadı ama kötü geçmişi olduğu ve pişmanlıkları olduğunu anlattı . Tam diyordum Wes'in kaçak karısı ne zaman ortaya çıkacak ilişkiyi bozmak için kızın geçmişini kullanacak çıktı tabi .
Side HustleEmily Goodwin · CreateSpace Independent Publishing Platform · 20181 okunma

Emily GoodwinYazar · 2 kitap
Emily Goodwin is the New York Times and USA Today Bestselling author of over a dozen of romantic titles. Emily writes the kind of books she likes to read, and is a sucker for a swoon-worthy bad boy and happily ever afters. She lives in the midwest with her husband and two daughters. When she's not writing, you can find her riding her horses, hiking, reading, or drinking wine with friends. Emily is represented by Julie Gwinn of the Seymour Agency.