Şimdilik Kadın

Emine Saraçoğlu
2014
Librum Kitap

69 sayfa dayanabildim. Konu bir türlü açılmıyor. Hikaye ilginç merak uyandırıcı gelebilir ( baş karakter Lerzan bir erkek fakat görünüm itibariyle bir kadın. Tümay isminde bir kadına aşık oldu. Aynı anda İlkay diye bir kadınla ilişkisi var bu ilişkiden çocuğu olmuş, bununla birlikte Anıl diye bir erkekle sevişmekten hoşlanıyor. Nihal diye bir kadınla da ilişkisi var. Süper :)...) Fakat olaylar ve karakterlerin davranış anlatımları çok sıkıcı. 600 sayfa buna dayanabilen varsa tebrik etmek lazım
Şimdilik KadınEmine Saraçoğlu · Librum Kitap · 20148 okunma

Emine SaraçoğluYazar · 3 kitap
İstanbul doğdu. İlk, orta ve liseyi Bakırköy’de bitirdi. İstanbul Spor Akademisi’ne bir yıl süreyle devam etti. Tahsil hayatını yarıda bırakıp T.C Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde çalışmaya başladı. Aralıksız 20 yıl süren bu hizmeti sonrasında emekliye ayrıldı. Emekliliğine sekiz yıl kala Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’ni bitirdi. Emine Saraçoğlu’nun Şimdilik Kadın ve Güzellik Suçları adlı yayınlanmış iki romanı bulunmaktadır. Halen, Tek Rumeli Televizyon kanalında yayınlanmakta olan, Ver Elini Rumeli adlı programın editörlüğünü yürütmektedir.