Yaşamın Gizli Boyutlarını Keşfetmek

Okunma
Beğeni
3.148
Görüntülenme
Her yaşam, açılmayı bekleyen bir sırlar kitabıdır. Bu kitapta, yalnız aşkın değil, sağlıklı yaşamın, hakikatin ve inancın sırrı da saklıdır. Hatta kim olduğumuzun sırrı bile... Ki bu, sırların en bilinmezidir. Her insan, yaşamına yeni bir anlam kazandıracak bir atılım, bir dönüm noktası, bir açılım arar. Sırlar Kitabı, bu açılımı sağlayacak, sizi değişimden dönüşüme, oradan da aydınlanmanın tadına varabileceğiniz kutsal bir yere taşıyabilecek paha biçilmez bir hazinedir. "'En büyük açlığınızı gidermenin tek yolu içinizdeki gizli boyutları keşfetmektir' diyen Chopra, aydınlanma için 15 spiritüel sırrı paylaşıyor okurlarıyla." -Publishers Weekly- (Tanıtım Bülteninden)
256 sayfa

9/10 puan verdi
yaşamın gizemi gerçektir
yazar spiritüel eğitmen dünyaca ünlü bıze aslında kendizmizi keşfettiriyor 12 sırdan oluşuyor kitap ve her sırrında yaşamımızın her alalnında herkesin kullanacağı sırlar bazen manevi yolculuğa çıkıyorsunuz kitabı okurken maddeden mana alemine geçmek isteyen tüm kardeşlerime tavsiyemdir
Puan vermedi
Sevgili Deepak’ ın Sırlar Kitabı iki kez okunmayı hakeden bir kitaptır, konular üzerine beyin fırtınası yapmak adına derin düşüncelere dalıyorsun Kalemine sağlık
7/10 puan verdi
Kitap genel itibariyle 7/10 seviyesinde olmakla birlikte;konusu hayata ve insanın hayatta kim olduğu,ne için yaşaması gerektiği gibi sorulara entellektüelizm,mistisizm ve bilimsel alt yapılarıyla cevap veren gayet ilgi çeken bir içeriğe ortalamanın birazda altında kitap kurgusu ve anlatım diliyle kaleme alınmış olması eksikliğini hissetirmektedir.Yine de okunmaya değer nitelikte olduğunu düşünüyorum.

Deepak ChopraYazar · 31 kitap
Dr. Deepak Chopra, aralarında çok sayıda New York Times bestseller kitabın da bulunduğu altmış beşten fazla esere imza atmıştır. Tıp eğitimini dâhiliye ve endokrinoloji üzerine alan Chopra, Amerikan Doktorlar Koleji ve Amerikan Klinik Endokrinoloji Derneği üyesi olup Northwestern Üniversitesi, Kellogg Yöneticilik Fakültesi'nde yöneticilik programı misafir profesörüdür. Ayrıca Gallup firmasında uzman olarak çalışmaktar.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.