Hiçbir şeyin en iyisini hak etmezken Kendimin en iyisini sana vermiş olmamın Beni nasıl mahvettiğini anlayabilecek misin?
Sayfa 20·Kitabı okudu
Alıntı
Zihnimde bir ölü var, Katili ben
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Davranışlar sorumluluk gerektirir. Alabilene.
Sayfa 62·Kitabı okudu
Alıntı
Sabahları geçiştiriveririm Oyalanacak bir şeyler bulur Kandırırım az çok kendimi Görmezden geldiğim bir uçurum Doldurmaz olur nefesim ciğerlerimi Yavaş yavaş hava kararır Masum bir şeytan gibi tanıtır kendini Göğsümde koca bir ağırlık Gökyüzü kapkaranlık şimdi... Aydınlıkta huzur bulduğumdan da değil. Çoktandır karanlık, Tek kaçış yerim
Sayfa 55·Kitabı okudu
Alıntı
Dün gece ansızın aklıma geldin Sensizliğe çoktan alıştım halbuki Meraklandım... nasılsın? Hatırı kalmış anıların Daha mı derinlerdi ya onlar? Yaralardan, bıraktığın İşte, öylece sorgularken düşünceni Bir parça biliyordu içimden Senin de aklından geçtiğimi
Sayfa 80·Kitabı okudu
Alıntı
iyiler içini ısıtırken kötüleri göz ardı etmek kendi acılarına yaptığın saygısızlıktır. yaşadığın acının raddesini birkaç tebessümle unutamazsın. tesadüfen yapılan hiçbir şey yok bahane bulmak gözüne sadece perde çekecek. davranışlar sorumluluk gerektirir... alabilene en insani görevlerini bile yerine getiremeyen insanlar sana merhamet duymayacak sen niye merhamet edesin? insanlığı insan olmayana öğretemezsin etrafında insan görünümlü canavarlar olacağı kaçınılmaz bir gerçek sen insan kal KENDİNİ KAYBETME
Sayfa 62·Kitabı okudu