Sora Sora Beyoğlu

Zuhal Floria
2022
E Yayınları

2023 138. kitabı
Zuhal Hanım'la uzun zamandır Instagram arkadaşıyım. Sayesinde pek çok bilmediģim yeri öğrendim. Etrafıma daha ayrıntılı, dikkatli bakar oldum. İyi bir takipçisi olduğumdan kitaptaki kişileri tanıyordum. Okumanızı tavsiye ederim.
Sora Sora BeyoğluZuhal Floria · E Yayınları · 202222 okunma
2024 38. kitabı
Okunma: 24 Haziran 2024 23:11
Zuhal hanımı @banabiryersoyle instagram hesabından takip ediyordum. Sayesinde İstanbul'a farklı gözlerle bakıyorum ve birçok yeni bilgiler öğrendim. Sosyal medyadaki samimiyetini kitabının satırları arasında da buldum. Benim gibi Beyoğlu'nun eski sanat ve cıvıltılı günlerini özleyen gerçek sahipleri ile yapılan röportajları okuyunca yalnız olmadığımı fark ettim. Değişim kaçınılmaz ama keşke diğer ülkeler gibi zenginliklerimizi , değerlerimizi kaybetmeyip , ön plana çıkararak değişime ayak uydurabilsek. Gittiğim hiçbir ülkede turist olarak bana uymuyorlar ben o kültüre adapte oluyorum. Deneyim turizmi gittikçe artarken biz tersine zengin değerlerimizden uzaklaşıp gelen turiste göre hareket ediyoruz. Aslında bindiğimiz dalı kısa vadeli kar uğruna kesiyoruz. umarım akıllanır değerlerimizin ve tarihimizin zenginliğini keşfedip markalaşmasını sağlarız. İşte o gün Beyoğlu eski günlerine kavuşur.
Sora Sora BeyoğluZuhal Floria · E Yayınları · 202222 okunma

Zuhal FloriaYazar · 0 kitap
Doğma büyüme İstanbulluyum.  Ama bir ayağımda hep İngiltere‘de. Profesyonel mesleğim Bankacılık. İngilizce işletme mezunuyum. İçi Türk dışı İngiliz olan eşim ve kızımla seyahat etmeyi, yeni mekanlar, yeni tatlar denemeyi çok seviyorum. Kitap okumaya bayılıyorum. Eskiden bir kitap bitmeden diğer kitaba geçemezdim. Nedendir bilinmez öyle bir disiplinim vardı. Ama artık öyle değilim. Bir kitap okurken iki üç kitabı da aynı anda okuyabiliyorum. Bu geliştirdiğim yeni yöntemin hayal gücüme katkıları çok oldu diyebilirim.