Dallas Longhorns #1

Independently Published
İngilizce
Sıralamalar

2021 253. kitabı
Dallas Longhorns adlı 6 kitaplık Beyzbol takımı serisi kendileri ilk kitap evet sonunda bir seriye ilkten başladım :D On yıl önce Dallas yakınlarındaki küçük bir kasabada, liseden mezun olduktan sonraki yaz, Maggie ve Dylan 18 yaşındayken, dört aylığına çıkıyorlar ve delice aşık oluyorlar . Fakat Dylan hiçbir uyarıda bulunmadan ve Maggie'nin saçma bulduğu bir bahane ile onu terk edip başka şehre okumaya ve spor kariyerini ilerletmeye gidiyor . Maggie annesini kanserden kaybedip akademik bir bursla finanse edilen bir üniversite diplomasını tamamlayıp hayatına devam ediyor Dallas Longhorns takımının halkla ilişkiler başkanı olarak çalışıyor . Dylan 5 yıldır büyük lig takımlarında beyzbol oynuyor. 1 sene önce dizinden yaralanıp fiziksel rehabilitasyon geçiriyor ama o zamandan beri vuruşlarında bir çöküş yaşıyor. Sonuç olarak takımı Dylan'ı prestijli bir California takımından Dallas'taki orta karar bir takım olan Longhorns takımına takas ediyor . Böyle olunca bizim çift tekrar buluşuyor aslında her ikisi birbirine karşı duygularını farklı şekillerde derine itmiş . Dylan hala Maggie 'yi ilk aşkı olarak görüp ayrılış şeklinden büyük suçluluk hissediyor . Keza Maggie kendisine yapılanı hala affedememiş ve niye olduğunun cevabını alamamış olması ayrı sinirini bozuyor . İlk başta Maggie, Dylan ile hiçbir şey yapmak istemiyor. Fakat karşılıklı çekim aralarında hala çok yüksek olunca bizim hatun tamam yatalım kalkalım ama bazı kurallar olsun bırbırımızı sistemimizden atalım . Aşk yok bağlılık yok duygular yok tabi daha ilk hafta herşey tam tersi olmaya başlıyor bazı sırlar bazı itiraflar sıkıntılar ve mutlu son :D Kitap hoş bir ikinci şans spor romantizm yazarın dili akıcı gayet hoş ben beğendim :)
Stealing HomeTara Wyatt · Independently Published · 20213 okunma