A Dark Cowboy Romance

Independently Published
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2025 319. kitabı
Arkadaşlar bir kadın alfa ve bir erkek alfa bir araya gelirse ne olur.Kaos olur.Düşman aşıklar ve güçlü kadınlar sevenleri buraya alalım.Bomba gibi bir kitap daha keşfetmiş bulunuyorum. Kısaca Elena bir mafya babasının tek çocuğu.Kız olduğu içim babası vefat ettikten sonra amcası bunu öldürmeye çalışıyor.Kaçarken de bu aileden nefret eden,bütün herşeyini kaybetme durumuna gelen Knox’un evine sığınıyor. Huysuz ve yanlız kovboy ile,çılgın ve asi kızımız birlikte bir anlaşma yapıyorlar. İki çok sevdiğim trope ve güzel bir anlatımı olduğu için kitabı çok sevdim.Bir günde bitti.Gönül rahatlığıyla tavsiye 9/10
2026 87. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2026 00:00
Babası öldükten sonra işlerin başına geçmeyi düşünen Elena amcasının saldırısına uğrar. Yaralı halde bir çiftliğe sığınır ve onu samanlıkta çiftliğin sahibi bulur yarasına baktıktan sonra ertesi güne gitmesini ister fakat Elena bunu yapamayacağını söyler adam ona iki ay süre verir. Uzun zamandır okumayı planladığım kitaptı ve bir türlü elim gitmiyordu. Dün gece itibarıyla bitirdim. Kitabı ve karakterleri sevdim. Anlatım tarzını sevdim bu yazarın diğer kitaplarına da bakacağım açıkçası. Kadın karakteri çok güçlüydü erkek karakter ona uyum sağlayan bir karakterdi bence okumalısınız
Ne kovboy ama ...
2026 18. kitabı
Tam ham bir erkek! bayağı hoşlandım. Varsa böylesi, hemen o çiftliğe taşınmaya meyilliyim; hatta ahır bile temizlerim. Kovboyda sevdiğim; • Net oluşu. • Sahiplenici ama sınır aşmayan tavrı. • Gücüyle güven vermesi. • Aradaki sürtüşmenin kimyası. karakterin kasına değil, enerjisine düştüm Hikâyede eleştirebileceğim kısımlar elbette vardı ama yine de bir at aşığı olarak zevk aldığım bir hikâye oldu. Kahretsin kovboy, beni diğer tüm erkek kahramanlar için mahvettin! O da neydi öyle yetişkin sahneleri? Utandırdı beni. Bir süre aklımdan çıkmayacaksın kovboy. Elena bir mafya kızı ve yolu bizim kovboyumuz Knox’un çiftliğine düşüyor. Aralarındaki sürtüşme güzeldi, daha da fazlasını isterdim. Tek büyük eleştirim, kurgunun tahmin edilebilir olmasıydı. Diğer sayfaya geçmeden olacakları anlayabiliyordum. Ama genel olarak tat verdi; özellikle kovboyu çok sevdim.

Ria WildeYazar · 0 kitap
Ria Wilde is an author of dirty, dark and dangerous romance. A lover of filthy talking anti-heroes and sassy AF Queens! Her debut, Little Bird, book one in the Twisted City Duet is now available! Join her on social media for reveals, teasers and excerpts!