Süper Güçlerim Olsa Allah'la Konuşabilir Miyim?

Süper Defter #2

Zeynep Sevde
11 Temmuz 2013
İlk Yayın Tarihi:
28 Kasım 2011
Düş Değirmeni

2023 20. kitabı
Okunma: 02 Ekim 2023 23:01
Yıllardır kitaplığımızda olan bir kitaptı. Büyük kızım çok sevmişti. Nihayet ben de okudum. Kurgu da üslup da çok güzel. Eğlenceli. Hele çizimler, bayıldık. Sadece namazla işgili teknik bilgilerin verildiği kısımda belki fazla detaya girilmiş olabilir küçük çocuklar için ama kaynak olması açısından o da iyi. (Detaycı ve meraklı çocuklara isabetli) Hulâsa, bir çocuğun gözünden namazı, duayı, esmaül hüsnayı yerli yerince ele almış. Önerilir.
Çocuk-Dînî
Süper Defter #2Zeynep Sevde · Düş Değirmeni · 201325 okunma

Zeynep SevdeYazar · 20 kitap
1983’te İstanbul’da doğdu. İlk masalını ilkokul ikinci sınıftayken yazdı. Babası yazdığı masalı o kadar beğendi ki daktilosunda temize çekip evin başköşesine astı. O gün yazar olmaya karar verdi. Çocukluk ve gençlik yıllarını babasının kütüphanesinde kitap kurdu olarak geçirdi. Kitaplar kadar sevdiği bir başka şey de bilimdi. Yıldızlardan atomlara kadar dünyanın muhteşem bir masal olduğuna inanıyordu. Bu yüzden Yıldız Teknik Üniversitesi’nde fizik okudu. 2002’de bilim teknik editörü olarak iş hayatına girdi. Artık kitapların kamera arkasında yerini almıştı. Birçok dergi, gazete ve yayınevinde editör, çevirmen, muhabir, yayın yönetmeni olarak çalıştı. 2007 yılında çocuk kitapları ve dergileri üreten Taze Kitap’ı kurdu. 6 kitaptan oluşan Meraklı Uğur ve 3 kitaptan oluşan Süper Defter serilerini yazdı. Hâlâ‚ Taze Kitap’taki kütüphanesinde her gün masal okuyor, yazıyor ve anlatıyor.