Kalpteki Kara Leke “Aşk”

Lora Yayıncılık
Orijinal Dil:
Orijinal Ülke:

2025 13. kitabı
SÜVEYDA; Kalbin ortasındaki gizli günahların saklı olduğu sanılan siyah lekeye, karalığa denir. Aşk, gizli bir günahtır. Aşk; günah olduğunu bile bile bir varlığa tutulup, kor alevler içinde ilelebet yanmaktır. Her biri kalbinize dokunacak birbirinden güzel olan bu şiirleri okuyup ruhunu beslemek isteyen herkese tavsiyemdir. Kitapla ve şiirle kalın efendim.
SüveydaKadir Keleş · Lora Yayıncılık · 20253 okunma
2025 19. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2025 11:10
Süveyda" kelimesi Arapça kökenli ve mecaz anlamda "kalbin en siyah, en derin, en gizli yeri" anlamına geliyor. Kitabın ruhunu anlatan en güzel kelime de bu aslında: İçten, derinden ve gerçek Yazarımız Kadir KELEŞ (kendilerine burdan ulaşabilirsiniz (@kadr_klss )) süslü cümlelerden çok, hissettiren cümleler yazmış. Her satırda sanki bir insanın en içten, en korunmasız haliyle yazdığı bir mektubu okuyormuş gibi bir his uyanıyor. Kelimelerin arkasında bir hayat dersi yok, doğrudan hayatın kendisi var. Zaman zaman hüzünlü, zaman zaman umutlu; ama her zaman samimi. Kitap, şiir tadında kısa kısa metinlerden oluşuyor. Bir roman akışı yok; daha çok hislerle, anlarla ve düşüncelerle dolu bir metinler zinciri var. Hayat, aşk, insanın kendiyle yüzleşmesi ve kalbinin derinliklerine doğru yaptığı bir yolculuk üzerine yoğunlaşıyor. Dİli oldukça sade ama bir o kadar da etkileyici. Sanki bir dostla gece yarısı uzun bir sohbet ediyormuşsun gibi hissettiriyor.
SüveydaKadir Keleş · Lora Yayıncılık · 20253 okunma