Bad Habit 1

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2022 152. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2022 20:56
Bad Habit adlı 3 ana 1 buçukluk kitaptan oluşan serinin ilk kitabı seri aynı adlı Rock grubunun elemanlarını anlatıyor .İlk kitap vokalist hakkında yazar zaten okuduğum sevdiğim bildiğim o açıdan emindim . Üstelik kitabın hem ana çifti çok iyiydi hem özellikle kadının iki yakın arkadaşının tatlılığı beni mest etti . Ve yine kadın karakterin tatlılığı halleri bayıldım :)))) Kat Reid yirmi beş yaşında ve Los Angeles'ta bir makyöz. Bu işte iyi ve sağlam bir müşterisi var kendi evini almış bir düzeni var . Bir gün Bad Habit grubu için bir rock videosunda oynayacak baş rol hatunu için işe alınıyor . Kat rock yıldızlarını ya da herhangi bir türden A-lister'ı umursamıyor. Gittiğinde video için gelen hatunun kafa bir milyon baygın halde takıldığını görüyor o sırada grubun vokalisti Nico Nyx geliyor . Bu arada manken Nico'nun eski sevgilisi olarak biliniyor . O işi yapamayınca Niko Kat'ten onun yerine video için oynamasını istiyor hayvan gibi para ödeyeceğini söyleyince hatun kabul ediyor :D Bu ilk karşılaşmadan itibaren Nico kız bildiğin kitlendi resmen kızda bayıldı ama şimdi hani insan haddini bilir hesabı çekiniyor . Neyse Nico işin peşini bırakmadı sonunda sevgili oldular . Bazı sıkıntılar hatta büyük çaplı sıkıntılar yaşandı . Asla adama güvenmeme aldatma zannı durumu olmadı bu sefer genelde Rock serilerinde öyle olur burada adam zaten inanılmaz kıza takıntılı olduğu için :D Nico'nun aile geçmişi ile ilgili sorunsallar yaşandı diyip bırakayım . Kız çok hoşuma gitti halleri tüm diyalogları ayrıca İrlanda Japon karışımı enteresan bir tipi vardı :D Kızın iki arkadaşı Grace ve Chloe inanılmaz tatlı tiplerdi ki devam kitapları onlar ve grubun diğer üyeleri çıktı acayip sevindim :)))
Sweet as SinJ.T. Geissinger · Montlake Romance · 20157 okunma
İşte buuu…
2025 44. kitabı
Kitapta herşey vardı arkadaşlar tam bir kaos yada şöyle söyleyeyim benim istediğin herşey.Ben biraz yokuş biraz itme çekme biraz kıpuş sonra bağlanış seviyorum ve tam damağıma uygun bir lezzetti.Kadın karakter zeki çözümleyici yerinde alıngan yerinde güçlüydü erkek karakter sevgi dolu fakat duvarları olan bir alfa çok beğendim.Yazım tarzı çok hoşuma gitti rahat okunabilir tavsiyemdir
Sweet as SinJ.T. Geissinger · Montlake Romance · 20157 okunma

J.T. GeissingerYazar · 16 kitap
J.T. Geissinger is a #1 international and Amazon Charts bestselling author of thirty novels. Ranging from funny, feisty romcoms to intense erotic thrillers, her books have sold over eight million copies and been translated into more than twenty languages. She is a three-time nominee in both contemporary and paranormal romance for the RITA Award, the highest distinction in romance fiction from the Romance Writers of America. She is also a recipient of the Prism Award for Best First Book, the Golden Quill Award for Best Paranormal/Urban Fantasy, and the HOLT Medallion for Best Erotic Romance. Connect with her in her Facebook reader group, Geissinger's Gang.