2015
Kuledibi Yayınları
Türler:

2019 11. kitabı
açıkçası kitabın arka kapağında neyden bahsettiği anlatılmıyor, kitabın kapağına baktım evrenle uzayla ilgili birşey olacağını düşünmüştüm. sonra ise bi adam işte eğitim alıyor atlaslar mı öyle bişey aklımda tutamadım.. her seferinde görevini iyi yapıyor bu çok sıkıcı biraz zorlama emek harcama olabilirdi. adam bi kadını seviyo yaptıkları tek şey sarıldım öptüm çok sıkıcıydı!
TanışmaHamit Özdemir · Kuledibi Yayınları · 20153 okunma
"TanışMA"san da Olur
2026 33. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2026 08:22
Yazarın ilk kitabı olduğunu sanıyorum. Açıkçası alırken konunun ne olacağına dair pek fikrim yoktu. Ruhlar aleminden, uzaylılara kadar bir çok şeyle tanışmayı ifade edebilirdi. Okumaya başladım, iyi
TanışmaHamit Özdemir · Kuledibi Yayınları · 20153 okunma

Hamit ÖzdemirYazar · 2 kitap
Hamit Özdemir 1957 yılında Eskişehir'de doğdu. Haydarpaşa Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi bölümü mezunudur. Özel sektörde çeşitli pozisyonlarda mühendis olarak çalışmıştır. 1990/2004 yılları arasında çalıştığı Igdaş Anadolu yakası yapım şefliği görevinden ayrılarak Kazancı Holding bünyesinde Trakyadaş Gaz dağıtım A.Ş. Bölge müdürlüğü (2004/2008) ve Aksagaz Mersin bölge müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur (2008/2012). 2012 yılında Mersin bölge müdürlüğü görevinden ayrılmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Uzun yıllardır yazmaya olan tutkusunu emekliliği döneminde hayata geçirmiştir.