The Haven Brothers #3

Always Have, LLC
9781959809166
İngilizce

2026 12. kitabı
Kesinlikle ya—ya kurabiye siparişi verin ya da kalkın, yapın; sonra kitaba başlayın. Kadın kahramanımız bir pastacı çünkü ve yazar her sayfada kurabiye pişirtiyor. Anlata anlata insanı resmen kurabiyeye aşerdiriyor. Okurken mutfakta fırının ışığını yakmamak elde değil. Havinlerin en kötüsü olur sandığım kardeş, tam tersi çıktı. Bu kardeşler arasında Zachary ve Luke’un daha eğlenceli olacağını sanmıştım—komik ve sevimli bulduğum için. Ama fena halde yanıldım. Aksine, Garrett ve Josiah çok daha çekici geldi bana. Garrett’ın 14 yaşında bir oğlu var. Çocuk ergen olmasına rağmen kitaptaki herkesten daha mantıklı ve akıllıydı—bu da ayrı bir tuhaflık. Ben “bekâr, sert baba” karakterlerini severim; burada yazar o kısmı güzel yazmış. Libido’su yüksek, disiplinli, dürüst bir babaydı. Ama kadın karakter aşırıya kaçmıştı. Şanssızlığına takılıp durduğu için hikâyeyi yer yer bunaltıyor. Aralarında bir kimya vardı—o da büyük ölçüde Garrett’tan kaynaklanıyordu. Kadın karakter Harper pek hoşuma gitmedi. Onunla tek ortak noktamız: Garrett’tan hoşlanmamız. İlişkilerinde güven ve derinlik eksikliği hissettim; her şey yüzeysel kaldı. “Birazdan iki kahramanın diyaloğuna geleceğiz” der gibi ilerledi kitap… ve bir baktım bitmiş. Bir de şunu anlamadım: Bu küçücük kasabada neden sürekli bir kardeşin kadını kaçırılmaya çalışılıyor? Konu mu yok? Yoksa yazarın favori felaketi mi bu? Sinirlerimi bozan bir kitaptı ama— Sert, disiplinli, dürüst Garrett’ı sevdiğim için bitirdim. Ben olsam bu adama ne hikâyeler yazardım… Yazık olmuş potansiyeline. Sonuç: Bu kitap benim için romantikten çok “cinayet”ti. Ve itiraf edeyim—bu hiç hoşuma gitmedi.
Temptation TrailsClaire Kingsley · Always Have, LLC · 20249 okunma

Claire KingsleyYazar · 2 kitap
Claire Kingsley, Amazon'un en çok satan seksi, içten çağdaş romantik ve romantik komedi yazarlarından biridir. Eşi ve üç çocuğuyla birlikte Pasifik Kuzeybatı'nın iç kesiminde yaşıyor.