Ters Ayaklı

2013
IQ Kültür Sanat Yayıncılık

2018 74. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2018 23:22
Korku denilince bende akan sular durur. Hele de yazar Türk olunca. Yazarın okuduğum ilk ve tek kitabı. Büyük umutlarla başlamıştım. Gerilmedim korkmadım. Okudum, Geçtim. Çünkü tam bir olay oluyor akabinde aradan 1 sene geciyor tekrar başlıyor tekrar 6 ay geçiyor 15 gün geciyor 1 ay geciyor... Hareketleniyor durağanlaşıyor kısır döngü gibi.. Üzgünüm ama beni sarmadın Ters Ayaklı
2019 55. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2019 06:11
Kitap korku-gerilim türünde roman okumayı sevenler için sade ve akıcı bir dille kaleme alınmış iyi bir eser. Zaten korku ve Türk diyince de akla bu tür kurgulanmış kitap veya filmler akla geldiği de bir gerçek. Eser başlarda biraz durağandı. Tam olay başlacak diyorsun birden hiçbir şey olmamış gibi başa sarıyor. Ama eser sonlara doğru heyecanı, aksiyonu iyice artıyor ve güzel de bir final yapıyor. Kitabı okurken sanki bir amerikan filmi izler gibi oldum ve sonunda dünyayı kurtarmış olduk.:)
Ters AyaklıOrhan Yıldırım · IQ Kültür Sanat Yayıncılık · 201316 okunma
Ters ayaklı kitabının naçizane incelemem
2023 1. kitabı
Ters Ayaklı #k:85854. Kesinlikle herkese tavsiye ederim çok güzel bir gerilim kitabı olmuş yazarın mükemmel bir hayal gücü var lise zamanlarımda okuduğun en heyecan verici kitaplardan biriydi
Düşünce

Orhan YıldırımYazar · 11 kitap
Artvin-Yusufeli ilçesi Yamaçüstü (Çörgenis) Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini köyünde bitirdi. Üsküdar Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldu. İşletme okuduktan sonra Amerikan Newport International Üniversitesi Davranış bilimlerini bitirdi. Okan Üniversitesi Dış Ticaret’i bitirdi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan yazarımız halen İstanbul’da ikamet etmektedir.