Şubat 2026
Harmonia Yayınevi

2026 1. kitabı
Bir çırpıda biten bir kitap soluksuz okumanın ne demek olduğunu tekrardan hatırlattığı için yazara teşekkür ederim. Geriliminden ziyade hep tahmin etmeye çalışarak okurum romanları ama bu roman beni ters köşe yaptı ve sorular içinde kaldım devamını bekliyorum
Ters KöklerFirdevs Asiye R. Kökkaya · Harmonia Yayınevi · 20265 okunma

Firdevs Asiye R. KökkayaYazar · 0 kitap
Yazar Firdevs Asiye Reyyan Kökkaya, 2003 yılında Manisa’da doğmuştur. Küçük yaşlardan itibaren edebiyata ve yazmaya ilgi duyan Yazar Firdevs Asiye Reyyan Kökkaya, hayal gücünü kalemin gücüyle birleştirerek hikâyeler üretmeye çocukluk yıllarında başlamıştır. Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Yazar Firdevs Asiye Reyyan Kökkaya, iletişim ve anlatım becerisini edebiyatla harmanlayarak güçlü ve dikkat çekici metinler kaleme almaktadır. Yazarlık yolculuğunda özellikle gerilim ve gizem türüne yönelen Yazar Firdevs Asiye Reyyan Kökkaya, okuru merak duygusunun peşinden sürükleyen kurgular oluşturmayı amaçlamaktadır. Kaleme aldığı “Ters Kökler”, Yazar Firdevs Asiye Reyyan Kökkaya’nın yayımlanan ilk eseri olup; karanlık atmosferi, psikolojik derinliği ve sürükleyici anlatımıyla dikkat çekmektedir. Yazar Firdevs Asiye Reyyan Kökkaya, bu eseriyle okuyucuyu yalnızca bir cinayet hikâyesine değil, insan zihninin gizemli ve karanlık yönlerine uzanan etkileyici bir yolculuğa davet etmektedir. Genç yaşına rağmen edebiyat yolculuğuna güçlü bir adım atan Yazar Firdevs Asiye Reyyan Kökkaya, yeni eserleriyle okurlarıyla buluşmayı ve edebiyat dünyasında kalıcı bir iz bırakmayı hedeflemektedir.