The Bride #1

İngilizce
E-kitap

·151 syf.·
2019 237. kitabı
Ellie daha küçük bir çocukken annesini kaybeder ve nesillerdir ailesinin olan çiftlikte babası Sam ile kalır. Jack, Sam'in arkadaşının oğludur. Sam'in arkadaşı da Sam gibi bir çiftlik sahibidir. Ancak karısının kendisini terk etmesinden sonra alkol sorunları ile boğuşur ve çiftliğini kaybeder. Daha sonraları oğlu Jack ile birlikte Sam'in çiftliğinde çalışmaya başlarlar. Aradan çok geçmeden Sam'in arkadaşı da ölür. Jack tek başına Sam'in çiftliğinde çalışmaya devam eder. Bir yandan da arazisini geri satın alabilmek için para biriktirmektedir. Ellie 16 yaşında iken babası ani bir kalp krizi nedeni ile ölür. Hayatta hiçbir vasisi kalmadığı için "foster" sistemine gönderilmesi gerekmektedir. Ancak bunu hiç istemez. Jack de kağıt üstünde evlenmelerini önerir. Plan Ellie 18 yaşına geldiğinde boşanmaları, o zamana kadar Ellie'ya çiftlik yönetmeyi öğretmek üzerine kuruludur. Ellie 18 yaşına geldiğinde Jack Ellie'nin babasının ona miras bıraktığı yirmi bin dolar parayı da alarak kendi arazisini satın alacaktır. Ancak yirmi-otuz yılda bir olacak şiddetli bir fırtına çiftlikte ve Jack'in arazisinde büyük zarara sebep olur. Bu da bütün boşanma planlarını bozar. Zoraki evlilik kitapları genel olarak sevdiğim bir tür. Tabii ki de gerçek hayatta böyle bir durumda kalmak ya da birinin kalması korkunç olur ancak bu sadece bir hikaye ve sadece bir hikaye olduğu gözüyle bakmak lazım. Bu kitabı da beğendim. Çok kısaydı ancak çok uzun kitaplardan hoşlanmadığım için kitabı benim gözümde daha da yüceltti. Kitabın en sevdiğim kısmı ne kadar kitabın geçtiği eyalette yasal olarak 16 yaşında evlenilebilse de Jack'in Ellie'in hala bir çocuk olduğunu göz önünde bulundurmasıydı. Ne kadar duyguları değişse bile Ellie'ye asla o gözle bakmadı ve bu durumu Ellie'ye hiç hissettirmedi. Kalan
The BrideS. Doyle · 20172 okunma