16 Nisan 2020
Independently published
İngilizce

Puan vermedi·348 syf.·
2025 6. kitabı
Merhaba, en sevdiğim yazarın bu kitabının hayal kırıklığı olması birazcık üzdü. Çok gereksiz detaylar vardı sırf nasıl bir ters köşe yapacağını merak ettiğimden bitirdim yoksa yarım bırakırdım. Evsiz kadına pek çok kez dikkat çekildi ama kadından bir şey çıkmadı. Çok saçmaydı o kısımlar. Ters köşe yapacağım diye saçmalanmış bir kitaptı maalesef. Yazarın kitaplarına bayılıyorum ama bunu sevemedim
The ExFreida McFadden · Independently published · 202012 okunma
·348 syf.·
2026 19. kitabı
Bitirdikten sonra vay be dedim. O derece şaşırttı. Kitapta beni sinir eden eski kız arkadaş ve onun deli gibi takip ettiği bir yeni kiz var. Kitap böyle ilerliyor ta ki Freida'nin bombayi patlatmasina rağmen kurgu iyiydi ama evsiz kadının gözümüze bu kadar sokulmasi gereksizdi ben onun için acaba Angela mi dedim ama neyse Bir de arkadaşlık ilişkileri bana cidden garip geldi spoiler olmasin.
2026 Okuma Raporları
The ExFreida McFadden · Independently published · 202012 okunma

Freida McFaddenYazar · 0 kitap
Freida McFadden Amerikalı korku-gerilim romanı yazarı ve beyin hasarları konusunda uzmanlaşmış bir hekimdir. Freida McFadden kendisinin takma ismidir. New York'ta yaşayan McFadden, lisans eğitimini Harvard Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Boston bölgesinde doktorluk yapmaktadır. McFadden ilk kitabını 2013 yılında Amazon KDP aracılığıyla yayınladı. 2022 tarihli kitabı The Housemaid uluslararası bir bestseller oldu. Romanın film uyarlaması Lionsgate için yapım aşamasında, senaryoyu Rebecca Sonnenshine yazıyor ve Hidden Pictures'dan Todd Lieberman ve Alex Young yapımcılığını üstleniyor. Paul Feig tarafından yönetiliyor ve oyuncu kadrosunda Millie rolünde Sydney Sweeney, Nina rolünde Amanda Seyfried, Andrew rolünde Brandon Sklenar, Enzo rolünde Michele Morrone yer alıyor. Çekimlerine Ocak 2025'te başlanan filmin 25 Aralık 2025'te vizyona girmesi planlanıyor. McFadden, eşi ve iki çocuğuyla birlikte Boston'un dışında yaşamaktadır.