Mafia Rivals 1

Orijinal Dil:
İngilizce

2025 123. kitabı
Okunma: 17 Temmuz 2025 15:30
Yazarın daha önce Beautiful Liar kitabını okuyup bayılmıştım sonra bin tür kitaba dalınca başka kitabını okumamışım :D Bu Mafia Rivals adlı 3 kitaplık serinin ilk kitabı ve bayılarak okudum dil ana çift anlatım konu ki sonu kötü bitmeyen Romeo Juliet kinayesi işlenmiş ve çok severim hepsi güzeldi . İki adet güçlü İtalyan mafya ailesi 75 yıl öncesine dayanan bir kin yüzünden birbirlerine müthiş düşman durumda . Salvatore ve Mancinelli aileleri oluyor kendileri günümüzden 15 sene önce okul zamanı ana çiftimiz 17-18 yaşında iken Maddelena Mancinelli ve Cesare Salvatore 'nin yaşadığı bir öpüşme olayı var . Bu olayı temelde her ikisi farklı şekillerde asla unutmamış . Günümüzde Cesare dedesinin emrinde ama aile başı gibi takılıyor ve F1 pilotu aynı zamanda keza Maddelena dedesinin emrinde yine aile işlerinde erkek kardeşi F1 pilotu bu iki aile orada ayrı kapışıyor . Cesare devamlı kazandığı yarışlarda kaybetmeye başlıyor ve takım bunu araştırmaya başlayınca bazı casusluk olayları fark ediliyor. Tabi Cesare kaybederken Maddelena 'nın erkek kardeşi kazanıyor bu sırada :P Bu F1 yarışları devamlı sene boyunca aralıklı tarihlerde devam ediyorken bizim çift Cesare'nin atakları ile görüşmeye başlıyor . Ama bakın neliklerle adam için sorun yok ama kadının çevresi koruma dolu . Bunlar şahane bir şehvet seks tutku yaşamaya başlıyorlar ve birbirlerine bayılıyorlar . Bu sırada casuslar araştırılıyor aksiyon akıyor . Tabi kızın ailesinin yaptığı casusluk ve adamın takımından satın aldığı adamlar sayesinde kazandıkları fark ediliyor . Cesare yine kazanmaya başlıyor bu sırada çiftin yakınlığı ortaya çıkıyor . Ve o noktadan sonra zaten olaylar iyice hızlanıyor ve akıyor sonlarda çok güzel aksiyonlar yaşandı ben çok beğenerek okudum açıkçası . Mafya düşmandan sevgiliye dönüşen
The MastermindZara Cox · ‎ Boldwood Books Ltd · 03 okunma

Zara CoxYazar · 11 kitap
Maya Blake, yazarın diğer profilidir. Zara Cox, yaklaşık 25 yıldır yazan ancak eserlerini son dokuz yıldır okurlarla paylaşan, özellikle erotik romantizm ve çağdaş aşk romanları türünde tanınan bir yazardır. Zara Cox, yazar Maya Blake ile aynı kişidir. Hikayeleri genellikle "seksi, cesur ve sürükleyici" olarak tanımlanır.