The Wicked Deep

Simon Pulse
İngilizce

Spoiler var!
2022 41. kitabı
Mükemmel ötesiydi! Kitap ilk başlarda beklentimi karşılamasa da sonradan o kadar iyi toparladı ki tam puan vermekte çekinmedim. Bu kitap kadar ağladığım az kitap vardır, kitaotaki aşklar o kadar saf ve narindi ki anlatamam. Owen ve Hazel'ın aşkı ve Owen'ın onu bırakmak istemediği için onunla boğulması... ben de gözyaşlarına boğuldum, o kadar saf ve güzel bir aşk ki gerçek aşk budur diyorsunuz. Bo ve Penny'nin daha doğrusu Bo ve Hazel'ın da aşkı da kitabın sonlarına doğru ağlattı. Kitabın sonu o kadar üzücüydü ki hüngür hüngür ağladım ama kitap gerçekten güzel bitmişti, bana Gece Yıldızı kitabının sonunu hatırlattı... Hazel'ın kendini aşkı için öldürmesi... Bo ve Hazel, Hazel yaşasaydı düzgün bir ilişkileri olmayabilirdi ama böyle çok soğru geldi bana... Kitabın sonunda ortaya çıkan cesetler ve Bo'nun her zaman Hazel'ın mezarına gidip çiçek götürmesi ve ona hikâyeler anlatması... O kadar güzel ki... Hiç tereddüt etmeden 5/5, 10/10
The Wicked DeepShea Ernshaw · Simon Pulse · 20184 okunma

Shea ErnshawYazar · 3 kitap
NYT'nin en çok satan yazarı ve 2019 Oregon Kitap Ödülü sahibi. Kitapları on bir ülkede / dilde yayınlandı ve ilk romanı THE WICKED DEEP bir Indie Next Pick idi ve film uyarlaması için Netflix tarafından satın alındı. Tanıtım soruları için lütfen 'Temasa Geçin' sayfasına bakın.