Addicted #2.5

7.410 üzerinden
58 kişi
2022 59. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2022 10:20
yine çok güzel bir kitaptı, kbr beni şaşırtmadı. bu kitap addicted for now’dan hemen sonrasından başlayarak hothouse flower’ın sonuna kadar olan zaman diliminde (2 yıl 5 ay) lily ve lo’nun başından geçenleri anlatıyordu. addicted serisindeki diğer kitaplardan 1 2 tık daha kötüydü diyebilirim ama kötü müydü asla. belki de kiss the sky ve hothouse flowerda bu olayları gördüğüm için böyledir ama yine de addicted serisi için önemli bir kitaptı. calloway sisterların kitaplarında da lily ve lo’nun başından çok şey geçti, özellikle ‘lo bunu duyunca çok kızacak’, ‘lo bunu duyunca ne tepki verir’ dediğim çok şey vardı. özellikle kitabın sonlarına doğru lo‘nun çok değiştiğini görüyoruz, eminim ki maximoff hale’e çok güzel bir baba olacak. <3
ThriveBecca Ritchie · EverAfter Romance · 2014112 okunma
·472 syf.·
2019 427. kitabı
Thrive Addicted For Now'dan hemen sonradan başlayarak Kiss the Sky ve Hothouse Flower'ın geçtiği zaman aralığını Lo ve Lily'nin perspektifinden anlatıyor. Özellikle Hothouse Flower'ı okurken pek çok yerde Lo ve Lily'yi anlayamamıştım. Bu kitap aklımdaki bütün soru işaretlerini sildi ve "Keşke bu olayı Lo'nun/Lily'nin gözünden okuyabilsem." dediğim sahneleri okumamı sağladı. Tabi okumak isteğim bazı sahneler yoktu ama bu beni çok da üzmedi. Lo ve Lily'nin bağımlılıklarını kontrol altına alıp tam anlamıyla sağlıklı bir ilişki yaşamaya başlamalarını okumak çok güzel bir deneyimdi.
ThriveBecca Ritchie · EverAfter Romance · 2014112 okunma
2025 12. kitabı
Okunma: 21 Mart 2025 23:05
; 7/10 en okunabilir lily ve lo kitabını okuduğum için çok mutluyum şu an. bilen bilir seride beni en çok zorlayan çift bu ikisi, evet onlar için üzülüyorum ama onların bu vurdumduymaz halleri beni delirtiyor ya. bu kitapta ise artık daha sorumluk sahibi iki birey okuduğumuz için aşırı mutluyum, normalde lily’e daha çok kızarım ama bu kitapta lo’ya daha çok kızdım. bu kadar bencil olması beni delirtiyor bir de bu kadar bencil olum lily’i bu kadar kusursuz sevmesi de cabası, insan diyor ki ‘ulan madem böyle yeteneklerin var diğer konularda da niye göster miyorsun be adam?’ ben diyorum yani bunu kendi kendime. bir diğer konu kitabı okumadan önce gözüm çok korkmuştu diğer kitap yorumlarını okuduğumda şey deniliyordu önceki kitaplarda geçen konular bu çiftin gözünden anlatılıyor diye bende öyle olunca sıkılırım sandım ama bayıldım! yani mesela ryke ve lo arasındaki o gerilimi hem önceki kitapta ryke gözünden okuyup hem bu kitapta lo gözünden okumak falan beni çok tatmin etti. hatta aşktan daha çok bireysel olarak lily ve lo’nun hayatlarına odaklanılmış bir kitaptı o yüzden bir sonraki kitap daha çok romantik şeyler okuyacağımızı düşünüyorum. yani öyle güzel bir kitaptı, zaten yazarların kalemi akıcı ona diyecek söz yok nefret ettim dediğim kitabını bile üç dört güne bitirebiliyorum, bunu da öyle hızlı okudum ki nasıl bitti anlamadım. ve en sevdiğim kısım dipnot, bir sonraki kitap lily ve lo kitabı onu da hızla okuyup tekrardan rose ve connor aşklarımın kitaplarını okumak için o kadar heyecanlıyım ki bu hesapta connor aşkından ölen var...
Duygu ve Düşünce
·544 syf.·
2025 13. kitabı
Seninle Birlikte Gökyüzünü öp ve Sera Çiçeği kitaplarıyla aynı zamanda geçtiği için okuduğum şeyi tekrar okuyormuş gibi hissettim. Sadece karakter anlatımı farklıydı. Lily ve Lo'nun bakış açısıyla ve onların ilişkilerini okuduk. Onların karakter gelişimini, olaylara verdikleri tepkileri okumak ilk okuduğum hallerinden çok farklılar. İkisi de büyüdü ve neler yaşadıklarının farkına vardılar bu açıdan kitap güzeldi. Bütün karakterleri tekrar okumak güzel olsa da bildiğim şeyi okumak çokta keyif vermedi bana açıkçası bu kitaba gerek var mıydı emin değilim.
2024 95. kitabı
Bağımlı Serisi’nde yeniden Lily ile Lo’nun hikayelerine döndük Genel Serideki çiftler arasında onların yeri bir başka benim için. Çünkü diğerleri gibi bildiğimiz klasik çiftler değiller ve birbirlerine olan sonsuz güven ve sevgilerini tarif etmek mümkün değil. Onlar bu serinin en yaralı çifti. İkisi de hayatlarını mahveden birer bağımlılığın pençesinde ve çaresizce kurtulmak, birbirlerini kullanmadan sevebilmek için her şeyi deniyorlar. Bu yolda zaten kendileri birbirlerine birer engelken; aileleri ve onları takip eden medya da her şeyin tuzu biberi oluyor. Onların mutlu sona ulaşmalarını okumak benim için bir ihtiyaç artık . Neyse kitabımıza dönecek olursak bu kitapta yeni bir şeyler görmüyoruz çünkü Gökyüzünü Öp ve Sera Çiçeği kitaplarındaki zamanda geçtiği için zaten neler olacağını biliyoruz. Sadece lily ve lo gözünden anlatılmasıyla birlikte onların nasıl etkilendikleri, neler yaşadıkları, karakter gelişimleri ve ilişkilerinin odak noktalarına ayrıntılı bir şekilde tanık oluyoruz. Son iki yılda geçen kitabımızda çiftimizin hedefi bir arada kalmak ama bir çok engelle birlikte bunu başarabilecekler mi dersiniz? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz . . Öyle güzel ve duygusal bitti ki Bir sonraki kitaplarında onlar için çok güzel şeyler okuyacağımızı hissediyorum. Tabi ki diğer çiftlerimizi de yine burada bol bol gördük. Kardeşlerin birbirlerine destekleri inanılmazdı