Mafia Wars New York

Pulse Press Inc
İngilizce

2022 257. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2022 20:47
Bu yazar mafya tarzında benim için yine çok sevdiğim Cora Reilly ayarına geldi çok iyi yazıyor . Ayrıca tüm seriler birbiri ile bağlantılı Cora Reilly 'de aynı şekil yazar ve bu tanıdık insanlar kitapları çok zenginleştiriyor . Zaten kadının ana mafya serisinde Rus grubu Ivanov ailesi ve İrlanda grubu O'Mailley ailesini öğrenmiştik burada italyanlar dahil oldu tam oldu :D Mafia Wars NY serisinin ilk kitabı kendileri bazıları kitaba ikinci şans demiş ama bence değil . Bu hikaye çok uzun yıllara yayılıyor 24 sene civarı ve yarısında ana çift birlikte değil o biraz kötüydü :P Dante Marino babası İtalyan Mafya lideri bir ailenin büyük oğlu Bridget O'Conner yine ayrı bir mafya ailesinin kızı bunlar küçükten tanışıyorlar en son iletişimleri oğlan 18 kız 16 yasındayken oluyor . Sevgili vs olmuyorlar ama kız çocuğu beğeniyor oğlan kıza daha o zaman aşıkmış sonra öğrendik :D Aralarında bir yakınlaşma oluyor fakat Dante çok kızla takılmış okulda adı olan bir tip Bridget bu işten bir halt olmayacağını anlıyor derhal . Okul için çıkıp gidiyor başka şehre arada çok ender gelmeye başlıyor evine Dante kıstırıp kıza gerçek duygularını söyleyemeden kız gidip birine aşık oluyor . Sonrası hep seneler atlamalı kitap . Benim en sevdiğim hani bu tip kitaplarda kadınlar seneler geçer evlenmez hep adamı anar . Yok burada hatun gidip on numara bir adamla İrlanda grubundan Saen Sullivan ile evlenıyor 2 çocukları oluyor çok mutlu oluyorlar . Fakat sonra klasık mafya ortamı hayatları mahvoluyor . Sean ölüyor kadın üzüntüden ve başına gelen şeylerden cinnet oluyor .Tam neler olduğunu en sonunda öğreniyoruz zaten . Bu arada seneler boyu Dante evlenmiyor kadına sevgisi hep içinde aileler görüştükçe birbirlerini görüyorlar . Bridget kocasının ölümünden 5 sene sonra çocukları ile sorun
ToxicMaggie Cole · Pulse Press Inc · 20224 okunma

Maggie ColeYazar · 18 kitap
Maggie Cole, çok yönlü bir kadının takma adıdır. Özünde bir girişimci ve okuyucularının birçok farklı duyguyu hissetmesine yardımcı olan çağdaş, akıcı aşk romanları yazmayı seviyor. Bazen güleceksiniz, bazen ağlayacaksınız, bazen damarlarınızda uçuşan küçük çırpınışlar olacak… ve Maggie'nin romanlarını okurken sizin için en büyük dileği bu. O bir eş, anne ve zihninde yeni sahneler yaratırken sık sık boşluğa bakarken bulunabileceği gün ışığında yaşıyor.