Untimely You

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
E-kitap

2024 586. kitabı
Adrian, bir gün öğle yemeğinde Neesa'nın sinir krizinin ortasında otizmli bir çocuğu sakinleştirmesine tanık olur ve Neesa'nın, sahip olduğu kişisel iş için mükemmel kişi olduğuna karar verir. Ona teklifte bulunur ve işi kabul eder. Çok geçmeden hiç de beklediği gibi olmadığını anlar. Birlikte daha fazla zaman geçirdikten sonra birbirlerine karşı hissettikleri güçlü çekim ve çekimi inkar edemezler ve sonunda bazı sınırları aşarlar. Üstesinden gelmeleri gereken büyük bir engellerde vardır.
Untimely YouK. Webster · 20166 okunma
2021 141. kitabı
Ne muhteşem bir hikaye!! Kahramanımız Neesy Noble'a tek kelime ile bayıldım hani bazı insanlar vardır girdiği kişinin hayatını aydınlatır ışık saçar tam öyle <3 Kendi yayınevini kurmayı uman güzel ve coşkulu bir genç kadın ve işletme kredisi alabilmek için en az on aylık bir çalışma belgesi göstermesi gerekiyor. Kısa süre önce işini kaybettiği ve Hocksted Holdings'te yeni bir işe başladığı için kredi başvurusu reddediliyor . Hocksted Holdings'te aldığı pozisyon, yeteneklerinin altında ama bu krediyi almak için kalmaya kararlı. Şirketin ortak sahibi Adrian Hocksted, Neesy'nin bir kadının üç yaşındaki otizmli oğlunu öğle yemeği saatinde bir restoranda sakinleştirdiğine tanık olduğunda, genç kadınla ilgilenmeye başlar ve ona yeni bir iş önerir. Ertesi sabah, yeni işin neleri gerektirdiğini anlatacağı eve gelen Neesy'nin işin ne olduğu ile ilgili çılgın romantik fantezileri beni bitirdi hatun acayip sevimli ya :D Fakat Adrian'ın hizmetlerini ne için istediğini öğrendiğinde iş değişiyor tabi . Adrian 12 sene önce ailecek geçirdikleri bir kazada beyin ölümü olan karısını hemşirelerle makinalara bağlı olarak hala baktırıyor evde aylık iyi bir ücretle bizim çılgın hatundan karısına kitap okumasını konusmasını vs ıstıyor sadece . Kitap Neesa ve Adrian'ın POV'si arasında değişiyor ki en sevdiğim sey bu kitaplarda :D Bu ikili arasında ateş parlamaya ilk andan başlıyor fakat Adrian' ın o kadar korkunç ikilemleri suçluluk duyguları sırtında inanılmaz bır yükü var . ilişki bu itmeler kırgınlıklar ile devam ediyor bazen Adrian' ın hallerine cok sinir oluyorsunuz ama durumunu düşününce hemen geçiyor o his . Neesy çıldırtıcı derecede sevimliydi. Komik bir şekilde tatlıydı ve duygularında ifadelerinde hep dürüsttü . Adrian'ın kötü davranışlarına sabrı anlayışı kırılmış, karamsar,
Untimely YouK. Webster · 20166 okunma

K. WebsterYazar · 32 kitap
K Webster, USA Today'in En Çok Satan yazarıdır. Başlıkları sayısız kategoride çok satan etiketler talep etti, birçok dile çevrildi ve sesli kitaplara uyarlandı. Kocası, iki çocuğu ve Blue adındaki yavru köpeğiyle "Tornado Alley"de yaşıyor. Yazmadığı zamanlarda okuyor, bol miktarda kahve içiyor ve uzaylıları araştırıyor.