3 Kitaplık The Hardcore Novels serisinin ilk kitabı ikinci kitapla aynı anda inceleme yazıyorum . Sakın okuyup zamanınızı yemeyin benim gibi :P Lanet olsun birde herkes yüksek puan vermiş delirecem cidden . Aslında konu gayet güzeldi fakat anlatımın dilin şekli aşırı gereksiz uzayan sahneler beni bezdirdi . Birde devamlı şu şarkı çalıyor bu şarkı çalıyor bu şarkı ile kız kıçını sallıyor bunla hopluyor sırf bu bile okumamak için yeterli azap :D
Siri Wright farklı bir isimle Legas 'ta sahne alan acayip ünlü manyak güzel bir hatun . Egzotik Dansçı Şovmen başrol oyuncusu ve The Gentlemen's kulübü Been Jamming'in Yıldızı hatun .
Bağımsız kimseye bağlanmayan Maximus Aurelius Moore gizli bir milyarder varisi askeri havacılık geçmişi var orduda ve kendileri manyak yakışıklı .
Arkadaşları yatırım için Maximus 'u danışma amaçlı Legas çağırıp Siri 'yi izletiyorlar . Adam sahnede kızı bir gördü eşekten düşmüşe döndü . Ben daha ağırlığı olan abileri seviyorum kızı izlerken şov arasında gidip 2 kere mastürbasyon yapmazsın 15 yaşında ergen gibi çüş yani . Kıza ulaşmak aşırı zor tabi buda hemen atlamak istiyor hatuna olmadı :D Zar zor 3 ay sonraya yemek randevusu alabildi bu sürede 23 kere şovunu izledi . Tam buluşacağı gece yine patladı kız evine dönmek zorunda kalmış ertelendi . Buda kendi şehrine döndü Alabama'ya orada tesadüfen kızı gördü neyse sonunda onun apartmanında daire kiraladı . Bunlar gel zaman git zaman sevgili oldu kızda bunu görünce aynı şekil kafayı yedi zaten . Şimdi bu olaylar inanılmaz sakız gibi uzatılıyor bakın . Kız bir arkadaşa yardım için tek kalmasın diye özel partiye gitti parti Swinger partisi çıktı kız sadece şov yaptı . Fakat bu partiden içime darallar geldi sayfalarca sürdü yahu ne gerek var bu kadar çiftle alakasız bir olaya sayfalar vermeyi . Bana