Zıvanadan Çıkmış

Vaiz Cilt 5

Garth Ennis
“Garth Ennis Vaiz'le birlikte Alan Moore, Neil Gaiman gibi efsanelerin arasına katılıyor. Steve Dillon'ın çizimleri de bu macerayı bir üst seviyeye taşıyor. Sinemaya gitmekten çok daha keyifli.” – Kevin Smith “Çizgi romanlar kitap haline dönmeye başladığından beri yazılmış en iyi şey.” – Washington Post “Tür içerisinde yazılmış en iyi eser.” – Guardian Vaiz efsanesinin beşinci cildinde Jesse, çılgın kız arkadaşı Tulip ve İrlandali alkolik dostları Cassidy, Kâse'nin kuvvetlerinden yakalarını sıyırmak için güneye doğru yol alacaklardı. Fakat biraz kafa dinlemeyi planladıkları bu sürede Jesse, ondan babasının intikamını almak için yollara düşen Götsurat'la yüzleşmek zorunda kalacaktı. Tulip ise Cassidy'nin daha önce hiç görmediği bir yanıyla karşılaşacaktı. Bonus olarak, bu ciltteki Cassidy: Kan ve Viski adlı bölümde Cassidy'nin bir vampir dostuyla yaşadığı ilk ve tek maceraya tanık olacaksınız.
232 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 1 Eylül 1998

232 syf.
10/10 puan verdi
Mükemmel üçlümüz en son Kâse’nin kuvvetlerinden yakalarını kurtarabilmek için güneye doğru yola çıkmışlardı ve o yolda, babasının intikamını almak isteyen Götsurat (yüzünü silahla dağıttığından ötürü adı bu) yani bir deyişle “Adı Lazım Değil” ile karşılaşacaklardı. Bir yandan İrlandalı vampir Cassidy’nin geçmişten bir takım dostları ve kendisinden nefret edenleriyle yüzleşmesi gerekiyor ki sonuçları ağır olacak gibi.Rahip Jesse, Tanrı ondan ne kadar kaçarsa kaçsın onu bulmaya ve onunla yüzleşmeye ant içmiş durumda.Tulip ise Jesse’ye yeniden kavuşmanın sevincini ve Cassidy’nin daha önce hiç görmediği bir yanıyla tanışmanın (ki ben bile beklemiyordum cidden aşırı şaşırdım) sıkıntısını yaşıyor. Serinin en eğlenceli kitabıydı bence.Götsurat aşırı sempatiklik kattı kesinlikle.Mükemmel üçlümüzün başına gelenler ve gelecekler her defasında daha çok meraklandırıyor, bu nedenle altıncı cilde geçiş yapıyorum.
Vaiz Cilt 5
Vaiz Cilt 5Garth Ennis · İthaki Yayınları · 202095 okunma

Garth Ennis
Garth EnnisYazar · 116 kitap
Garth Ennis Yazar Doğum: 16 Ocak 1970 (44 yaşında), Holywood, Birleşik Krallık Filmler: Constantine Adaylıklar: GLAAD Medya En İyi Çizgi Roman Ödülü
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.