Kitap aşırı canımı sıktığı için benden başka kimse yanmasın diye spoiler falan düşünmeden bam bam inceleme yapıcam :P
River gerçekten şahane güzellikte akıllı bir finans analisti işten canı sıkkın çıktığı bir gün yolun üstünde olan ultra lüks bir otelin barında içki içmeye karar veriyor . Tam o sırada içerde zengin ailelerin düğünü var orada pek yakışıklı bir adam ile tanışıyor .Everett Van Cort manyak yakışıklı manyak zengin eski paradan gelen bir ailenin oğlu 37-38 yaşında asla ilişki kurmuyor . Sadece tek gecelik ilişkileri var ve o bile belli bir tip kadın ile tam River'ın tipi aradığı kadın . o akşam iki muahhbet edip ertesi akşam yemek için anlaşıp ayrılıyorlar . Fakat ertesi akşam kadın bunla yatmayınca olayın seyri değişiyor bunlar görüşmeye devam ediyor sonrasında yatıyorlar tabi . Belli noktada adamın geçmişine gidiliyor baba manyak sadist Rett bir ikize sahip anneleri bunları doğururken ölünce baba bunlara kitlenmiş . Aynı yaşta oldukları halde niyeyse dayağı hep Rhett yemiş kardeşini korumuş bu ikiliye 8-9 yaşlarında iken çalışanın kızı Lara dahil olmuş .Bu olaylar aşırı fazla uzun şekilde yazıldı temelde bu üçü sonunda sevgili oluyor üçlü takılıyor . Üniversite zamanı ayrılmaları gerekince büyük olay yaşanıyor kız diğer kardeşle gitmeye karar verince Bu kavga sırasında Rhett kızın uçurumdan düşüp ölmesine sebep oluyor . Diğer kardeş West evi terk ediyor kızın ölümü kaza diye geçiyor Rhett okulu bitirip şirketleri yönetiyor . Tam bu River olayı başlayınca 20 sene sonra geri dönen West konuyu piç etti. Kadın farkında değil ki oda nasıl oluyor anlamadım kadınla her ikisi de yatıyor . Mesela Rhett ile hafta sonu aile malikanesindeler seks yapıyorlar kadın duşa giriyor o sırada duşa West girip onla seks yapıyor . Yavaş dedim bu ne biçim pisliktir ve bunu