3 Temmuz 2023
Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık

·160 syf.·
2023 77. kitabı
Her insanın ailesinden kendisine bir hatıra kalır. Geçmişten geleceğe, ya ışık tutar aydınlatır yada karanlığa dönüşür, kaybettirir. Kiminin malı-mülkü, kiminin dersi-nasihati, kiminin kötü hatıraları... Kitap, dedelerinin vasiyeti üzerine memleketlerine gelen üç gencin başından geçenleri konu alıyor. Vasiyette ne vasiyet ama, böyle vasiyet mi olur rahmetli dedeciğim? O mektuplar da cabası.. Geçmişten duyulan pişmanlık, bitmiş bir hayatın zihinlerde ve mektuplarda devam etmesi asıl konuyu oluşturuyor. Yan karakterlerin arada ortaya çıkmasıyla oluşturulan konuya geçmiş büyüklerinde  hayatlarından örnekler ekleniyor ve kitap son şeklini alıyor. Kitabın teması iş işten geçmeden çok geç olmadan ailenize hak ettikleri değeri verin, olmalı!:)) Henüz geç olmadan büyüklerinizin kıymetini bilin diye incelememi bitiriyorum. Şuan ailesi hayatta olan, ailesinin değerini bilemeyen insanların ailesi dünyadan göçtükten sonra duyacağı pişmanlığın haddi, hesabı olamaz. Kıymet bilmeli! Keyifli okumalar dilerim.
VasiŞeyma Reyhan Gözen · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202330 okunma

Şeyma Reyhan GözenYazar · 2 kitap
Gençliğini Anadolu'nun farklı şehirlerinde farklı yaşam şartlarında geçirdi. İşletme eğitimini tamamlamasından sonra farklı sektörlerde uzun yıllar muhasebe ve finans bölümlerinde uzman ve yönetici olarak çalıştı. Evlenerek çocukluğunun bir kısmını da geçirdiği Bursa'ya yerleşti. Üçüncü çocuğundan sonra çalışmaya ara vermeye karar verdi ve çocuklarının büyümesinin tadını çıkardı, bir taraftan hep sevdiği kitaplarıyla daha fazla vakit geçirmeye başladı. Hayal kuramadığı düşüncesine inat hayallerine yazmaya başladı.