Virtuous Lies

E-kitap
Türler:

2022 351. kitabı
Okunma: 27 Ekim 2022 16:32
Leziz şeker gibi bir mafya romanı dil anlatım gayet güzel çift iyi adama hasta oldum kendime alabilirim seni bebeğim dediğim erkek karakterlerden :D Bianca Rossi Mafya ailesinin büyük kızı 18 yaşında evliliği ayarlanıyor tabi . Fakat 16 yaşında olan kız kardeşini kurtarmak için onun evleneceği adamla yatmış gibi bir senaryo hazırlıyorlar erkek kardeşi ile . Zira küçük kardeş için seçilen adam tam bir psikopat sapık . Sonrasında tabi kıyamet kopuyor ve Bianca adamın evinden çıktıktan sonra birde adamın ölüsü bulunuyor kimse kimin yaptığını bilmiyor . Ama Bianca adamla yatmadığı halde yattık sevgili olduk diye ortaya çıktığı için evleneceği adamla da işi bozuluyor . Bu sefer asıl mafya babasının infazcısı Vincent onla evlenmeyi kabul ediyor . Vinny'ye Bianca'nın seri şekilde âşık olması çok normaldi . Çünkü o sayfaya ilk adım attığı andan itibaren ona ciddi anlamda bende takıldım . Adam her sayfada her bölümde daha da iyi oldu Ona doyamadım koruyucu gerçek bir alfa ama bundan çok daha fazlası . Tipine hiç girmiyorum o zaten şahane . Vincent 'ın hareketlerini ellerinde olan o yüzükleri bile anlatışı yazarın leziz bakın :))) Bianca ile uyumluydular kız yaşı küçük olduğu halde sırıtmadı kocasına bayılması onu isteyiş şekli bence süperdi .Vincent'ın sırları vardı Bianca'nın sırları vardı ve birbirlerine açılana kadar ufak tefek yalpalamalar oldu . Ama bu tip kitaplarda olabilen kadın karakteri erkek karakterin ezmesi aşağılaması sert çıkışları yoktu . Güzel ayarlı aksiyon aşk güzel ana karakterler daha ne olsun :)))
Virtuous LiesHaley Jenner · Independently published · 08 okunma

Haley JennerYazar · 2 kitap
A blonde. A brunette. A tea lover. A coffee addict. Two people. One pen name. They're pals, besties if you will, maybe even soulmates. Consider them the ultimate in split personality, exactly the same, but completely different. They love a good laugh, a strong, dominating alpha, but most importantly, know that friendships, the fierce ones, are the key to lifelong sanity and fulfillment.